Een Film Opnemen Op Een Videorecorder

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen Op Een Videorecorder
Een Film Opnemen Op Een Videorecorder

Video: Een Film Opnemen Op Een Videorecorder

Video: Een Film Opnemen Op Een Videorecorder
Video: Using a VCR to record Digital TV 2024, April
Anonim

Moderne digitale videobestanden kunnen met succes worden opgenomen op een VHS-videoband. Om dit proces te laten plaatsvinden, moet uw videospeler natuurlijk de functie van opnemen ondersteunen, niet alleen het lezen van informatie.

Een film opnemen op een videorecorder
Een film opnemen op een videorecorder

Het is nodig

  • - Video cassette;
  • - kabels voor het aansluiten van de speler en computer;
  • - televisie.

instructies:

Stap 1

Om video op een VHS-band op te nemen, hebt u ofwel twee spelers nodig, ofwel een speler met opnamefunctie en een personal computer. In het eerste geval kunt u informatie van een cassette naar een cassette herschrijven en in het tweede geval digitale informatie overbrengen naar een analoog medium. Stop je aandacht bij de tweede optie.

Stap 2

Selecteer het type verbinding tussen uw computer of laptop en de tv. Dankzij de mogelijkheden van moderne tv's kunt u er tegelijkertijd een groot aantal apparaten op aansluiten. Aangezien de opname op een VHS-cassette zal plaatsvinden, kan de verbinding via een analoog kanaal worden gemaakt, niet via een digitaal kanaal. De kwaliteit van de opname zal hierdoor niet afnemen.

Stap 3

Sluit de videokaart van de computer aan op de tv. Configureer de parameters voor synchrone werking voor deze apparaten. Selecteer de gewenste weergavemodus. Geef in de tv-instellingen de poort op die wordt gebruikt om informatie van de videokaart naar het tv-scherm uit te voeren.

Stap 4

Sluit uw videorecorder aan op uw tv. Meestal worden hiervoor SCART-kanalen of een set "tulpen" gebruikt. Zet de videorecorder aan en plaats de videocassette erin.

Stap 5

Bereid uw computer voor om video's af te spelen. Schakel alle programma's uit die pop-ups kunnen weergeven. Verbreek uw internetverbinding en blokkeer uw antivirussoftware. Schakel standaard besturingssysteemgeluiden uit.

Stap 6

Open de videospeler op uw computer. Voer het gewenste bestand uit. Begin met het opnemen van het tv-scherm met de afstandsbediening van de videorecorder. Probeer de knoppen niet aan te raken om te voorkomen dat weergave op volledig scherm wordt uitgeschakeld. Wacht tot het einde van de film en druk op de "Stop"-knop.

Aanbevolen: