Een Film Opnemen In De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen In De Navigator
Een Film Opnemen In De Navigator

Video: Een Film Opnemen In De Navigator

Video: Een Film Opnemen In De Navigator
Video: Flight Of The Navigator Modern Trailer 2024, April
Anonim

Navigators zijn elektronische apparaten die een locatie kunnen positioneren met behulp van een GPS-chipset. Onlangs zijn deze apparaten aangepast en nu kun je je favoriete video erop bekijken.

Een film opnemen in de navigator
Een film opnemen in de navigator

Noodzakelijk

  • - navigator;
  • - verbindingskabel.

instructies:

Stap 1

Om een film naar uw navigator te kopiëren, moet u hetzelfde doen als wanneer u uw telefoon op een computer aansluit. Een USB-verlengkabel wordt hier gebruikt als verbindingskabel, waarvan de uiteinden twee apparaten in één circuit verbinden. Vergeet niet om de navigator uit te schakelen voordat u apparaten aansluit (koppelen), en vergeet niet om deze aan te zetten wanneer u verbinding maakt.

Stap 2

Na een tijdje verschijnt er een bericht op het beeldscherm over het succesvol tot stand brengen van de verbinding en het vinden van een nieuw apparaat. Meestal duurt deze bewerking maximaal 5 seconden. Het besturingssysteem zoekt dan naar geschikte stuurprogramma's. Als ze er niet zijn, download ze dan van internet of een speciale schijf die bij het navigatieapparaat wordt geleverd.

Stap 3

Nadat beide apparaten zijn aangesloten, zou een venster voor het selecteren van een actie voor autorun op het scherm moeten verschijnen, scrol omlaag naar het laatste item en selecteer de optie "Map openen". U ziet het venster "Windows Verkenner". Zoek en open de map waarnaar de video wordt gekopieerd.

Stap 4

Open nu "Mijn Computer", zoek de map met video's en kopieer het gewenste bestand naar de map Video van uw navigator. U kunt een bestand op verschillende manieren kopiëren: met behulp van de contextmenu-opties "Kopiëren" en "Plakken", door simpelweg te slepen en neer te zetten, of door op de sneltoetsen "Ctrl + C" en "Ctrl + V" te drukken.

Stap 5

In sommige gevallen is een directe aansluiting via een aansluitkabel niet mogelijk. Om dit probleem op te lossen, hebt u speciale software nodig, die zich in de regel op de schijf van de navigator bevindt. Sommige modellen hebben een verwijderbare geheugenkaart. Gebruik een kaartlezer of vergelijkbare externe medialezer om films naar een verwisselbare schijf te kopiëren.

Aanbevolen: