Een Gesprek Opnemen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Gesprek Opnemen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Een Gesprek Opnemen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Gesprek Opnemen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Gesprek Opnemen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: How To Record Phone Calls On ANY Android Phone! (2020) 2024, April
Anonim

Het komt voor dat je tijdens een gesprek op een mobiele telefoon zulke informatie te horen krijgt dat het leuk zou zijn om het op te schrijven. Maar het probleem is - er is geen papier of pen bij de hand. U kunt natuurlijk vertrouwen op uw geheugen. Wat als de informatie te moeilijk is om te onthouden? Hoe te zijn? Gebruik de gespreksopnamefunctie.

Een gesprek opnemen vanaf een mobiele telefoon
Een gesprek opnemen vanaf een mobiele telefoon

Het is nodig

  • Een mobiele telefoon of smartphone die de installatie van extra applicaties ondersteunt en vrije ruimte op de geheugenkaart heeft;
  • een voicerecorder-applicatie voor een mobiele telefoon;
  • externe voicerecorder (computer, bandrecorder, enz.).

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of de voicerecorder al op uw telefoon is geïnstalleerd, samen met de fabrieksinstellingen. Bekijk hiervoor tijdens een gesprek alle beschikbare functies voor uitvoering. Misschien vindt u onder hen de functie "Zet de recorder aan". Dan hoef je alleen maar dit menu-item te activeren, waarna je hele gesprek wordt opgenomen in het geheugen van de telefoon. Dan kun je deze opname eenvoudig nog een keer beluisteren of overzetten naar je computer.

Stap 2

Als de voicerecorder niet op uw mobiel staat, kunt u deze zelf installeren. Sluit hiervoor je telefoon aan op je computer via een kabel, IK-poort of Bluetooth. Mogelijk moet u hiervoor stuurprogramma's installeren. Kopieer vervolgens de voicerecorder-applicatie naar het telefoongeheugen. Installeer daarna op de mobiel zelf de gekopieerde applicatie. In de instellingen van de recorder kan er een functie zijn als "Start automatisch opnemen". Dan hoef je het niet elke keer handmatig te doen. De meeste van deze toepassingen laten een kenmerkend piepgeluid horen wanneer u de opname inschakelt. Maar als je zoekt, vind je dictafoons die het piepen onderdrukken.

Stap 3

Als uw telefoon de installatie van extra applicaties niet ondersteunt, of als u om een andere reden de voicerecorder niet op uw mobiel kunt installeren, kunt u de geluidsopnamefunctie gebruiken op een ander apparaat, bijvoorbeeld een computer, speler, enz. schakel hiervoor de speakerphone in tijdens een gesprek en zoom in op het opnameapparaat van de telefoonluidspreker. De kwaliteit van de opname zal natuurlijk vrij laag zijn, maar het gesprek zal nog steeds begrijpelijk zijn.

Aanbevolen: