Een Uitgever Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Een Uitgever Deblokkeren?
Een Uitgever Deblokkeren?

Video: Een Uitgever Deblokkeren?

Video: Een Uitgever Deblokkeren?
Video: How To Fix This Publisher Has Been Blocked From Running Software On Your Machine || Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

In bijgewerkte versies van het besturingssysteem Windows XP kunt u tijdens de update vaak het probleem tegenkomen van het afspelen van multimedia-inhoud met een flash-speler. Het beveiligingssysteem geeft eenvoudigweg een waarschuwing dat de softwareontwikkelaar is geblokkeerd.

Een uitgever deblokkeren?
Een uitgever deblokkeren?

Noodzakelijk

een account met beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

In het venster dat verschijnt met een bericht over geblokkeerde inhoud, klik je op de link onderaan, het heet "Hoe een uitgever deblokkeren". Vaak geeft deze actie geen absoluut positieve resultaten, maar het is het proberen waard.

Stap 2

Schakel de firewall van uw besturingssysteem uit. Om dit te doen, zoekt u in het menu van het configuratiescherm van de computer het item dat verantwoordelijk is voor het waarborgen van de Windows-beveiliging. Open in dit menu het gedeelte "Firewall" en schakel het uit, start vervolgens uw computer opnieuw op en probeer opnieuw de flash-speler van de geblokkeerde uitgever te starten. Als dat niet werkt, probeer dan een andere alternatieve methode.

Stap 3

Ga in het Beveiligingscentrum naar het tabblad Instellingen van Windows Firewall. Als er een vinkje staat naast 'Geen uitzonderingen toestaan', verwijder dan het vinkje. Dit item bevindt zich net onder het punt waar het beveiligingssysteem zelf wordt ingeschakeld wanneer het wordt geactiveerd.

Stap 4

Ga naar het tabblad voor het toevoegen van uitsluitingen aan de instellingen van applicaties die zijn geblokkeerd door het beveiligingssysteem. Klik op de knop "Toevoegen" Gebruik de bladerknop om het pad naar uw geblokkeerde flash-speler te selecteren. Schakel de melding in dat een firewall bepaalde programma's blokkeert. Hier kunt u ook andere toepassingen die eerder conflicten met Windows Firewall veroorzaakten, toevoegen aan de lijst met uitzonderingen.

Stap 5

Ondanks alle voordelen van standaardbeveiliging, download en installeer een standalone firewall en schakel de ingebouwde firewall uit. Dit geldt met name voor Windows Vista. Houd er rekening mee dat een dergelijke situatie zich niet alleen na de installatie kan voordoen, maar ook na het uitvoeren van een systeemupdate, daarom kunt u ook herstel gebruiken als het punt eerder is gemaakt.

Aanbevolen: