Geld Overmaken Naar Een Ander MTS-nummer

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar Een Ander MTS-nummer
Geld Overmaken Naar Een Ander MTS-nummer

Video: Geld Overmaken Naar Een Ander MTS-nummer

Video: Geld Overmaken Naar Een Ander MTS-nummer
Video: Online geld overmaken | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Telecomoperators houden voortdurend de behoeften van de klant in de gaten en bieden een on-net oplaadservice aan. Gunstig in vergelijking met zijn concurrenten, heeft MTS de mogelijkheid om over te schrijven uitgebreid tot een minimumbedrag, zodat abonnees niet "uitvallen" op het gebied van communicatie met elkaar. U hebt geen terminal en een nominale kaart nodig, u kunt geld verzenden via een mobiel apparaat.

Geld overmaken naar een ander MTS-nummer
Geld overmaken naar een ander MTS-nummer

instructies:

Stap 1

Voer in het kiesveld de combinatie in: 112 en de telefoon waarnaar u geld stuurt in een standaardformaat. Geef het bedrag aan, druk op het hekje en de belknop. Bijvoorbeeld * 112 * 9162134675 * 25 # en bel. Binnen korte tijd ontvangt u een code die de operatie bevestigt. Om de actie te voltooien, voert u de ontvangen cijfers in: * 112 * 1234 # en de oproep. De operator laat je weten dat het verzoek is geaccepteerd.

Stap 2

MTS biedt haar klanten ook de mogelijkheid om doorlopend de rekeningen van vrienden en familieleden aan te vullen. Voor het toevoegen van nummers aan de lijst voor reguliere opwaarderingen betaalt u eenmalig. De acties zijn hetzelfde als voor een eenmalige aanvulling, maar in plaats van 112, bel 114 en stel na het invoeren van het nummer via een asterisk de betalingsfrequentie vast. 1 - betekent elke dag, 2 - wekelijks, 3 - keer per maand. Als u van gedachten verandert en geen geld meer wilt delen, stop dan met de reguliere overboeking: voer via de standaard asterisken 114 in, een bepaald nummer, een hekje en een oproep. Uw aanvraag wordt binnen vijf minuten verwerkt.

Stap 3

Gebruik in dringende gevallen, wanneer uw account een saldo van nul heeft, de "Help Out"-service, die helemaal gratis in uw pakket is inbegrepen. Kiesformaat: 0880, nummer van een vriend, belknop. Je collega's op het netwerk kunnen ook om hulp vragen, het verzoek heet "Mijn account opwaarderen": * 116 * nummer, hash, gevraagd bedrag, bellen.

Stap 4

Klassieke overdracht en opwaardering wordt aangeboden voor alle tariefpakketten, behalve voor het "Super Zero" -plan. Houd er rekening mee dat MTS het minimale overdrachtsbedrag heeft ingesteld - één roebel en de maximale limiet - driehonderd roebel per keer, anderhalf duizend per dag. Volgens de regels van MTS voor de ontvanger is het grootste bedrag per dag drieduizend.

Stap 5

Beheer het saldo van uw account; er moet minimaal negentig roebel op staan. Houd er rekening mee dat voor elke overschrijving zeven roebel van uw rekening wordt afgeschreven voor service. Voor gedetailleerde informatie, zie de officiële website van de operator -

Aanbevolen: