Geld Overmaken Naar MTS In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar MTS In Oekraïne
Geld Overmaken Naar MTS In Oekraïne
Anonim

Zelfs als de rekening van een MTS-abonnee geen geld meer heeft en er geen manier is om te bellen of een bericht te verzenden, kan hij het saldo opwaarderen op kosten van een andere persoon (meer precies, een andere klant van de bedrijf zal hem geld sturen vanaf zijn nummer).

Geld overmaken naar MTS in Oekraïne
Geld overmaken naar MTS in Oekraïne

instructies:

Stap 1

Elk van de abonnees van het MTS-netwerk kan de "Mobile Transfer" gebruiken. Om deze dienst te bestellen, kiest u het USSD-nummer * 112 * het nummer van de ontvanger * het bedrag # op het toetsenbord van de telefoon en drukt u op de belknop. Trouwens, de hoeveelheid geld die wordt overgemaakt is beperkt: er is een bedrag van 1 roebel tot 300 beschikbaar voor klanten. Bovendien zal de operator een bedrag van 7 roebel van de rekening van de afzender opnemen (voor elke overschrijving).

Stap 2

U kunt niet alleen met geld van uw saldo, maar ook met een reguliere betaalkaart geld overboeken naar de rekening van een andere MTS-abonnee. Op de achterkant van de kaart staat een nummer waarmee al het geld wordt bijgeschreven, en alle benodigde instructies. Veeg de beschermhoes waaronder de barcode zich bevindt af, lees deze af en stuur deze naar het aangegeven nummer.

Stap 3

Betaalterminals, die ook betalingen accepteren, zijn niet minder handig. U kunt zowel op uw nummer als op het nummer van elke andere abonnee van het netwerk geld zetten. Selecteer eerst een mobiele provider, voer vervolgens het telefoonnummer in en laat het vereiste bedrag in de terminal vallen. Bovendien vragen veel (bijna alle, met zeldzame uitzonderingen) punten een kleine commissie voor het maken van een overboeking. In de regel is dit slechts 5 procent van het totale betalingsbedrag.

Stap 4

Met de Money Transfer-service kunnen MTS Oekraïne-abonnees van 1 tot 500 hryvnia verzenden naar gebruikers van tariefplannen zoals Jeans, Ecotel en MTS Prepaid. Het bedrag dat wordt overgemaakt aan klanten met andere tarieven kan verschillen van het aangegeven bedrag. Om deze service te bestellen, kiest u de code * 150 * nummer van de abonnee naar wie u geld wilt overmaken * bedrag in UAH (nummer van 1 tot 500) #. Wacht op een antwoordbericht. Het zal de USSD-code bevatten voor het bevestigen van de overdrachtsprocedure. Kies nog een verzoek op het toetsenbord: * 150 * bevestigingscode #. Binnen enkele minuten wordt er een sms naar uw telefoon gestuurd met informatie over de acceptatie van de aanvraag.

Aanbevolen: