Geld Overmaken Naar Een Andere Abonnee Op Tele2

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar Een Andere Abonnee Op Tele2
Geld Overmaken Naar Een Andere Abonnee Op Tele2

Video: Geld Overmaken Naar Een Andere Abonnee Op Tele2

Video: Geld Overmaken Naar Een Andere Abonnee Op Tele2
Video: Met deze simpele truc zijn 300.000 Tele2-accounts te hacken - RTL NIEUWS 2024, April
Anonim

Tele2 is een Europese mobiele operator, de vierde in Rusland wat betreft het aantal aangesloten abonnees. Een van de diensten die door deze operator worden ondersteund, is het overboeken van mobiel geld naar een ander nummer.

Geld overmaken naar een andere abonnee op Tele2
Geld overmaken naar een andere abonnee op Tele2

Het is nodig

een mobiele telefoon aangesloten op Tele2

instructies:

Stap 1

Gebruik de Mobile Transfer-service om de rekening van iemand anders op te waarderen vanaf uw mobiele telefoon. In dit geval kunnen jullie beiden momenteel aan het roamen zijn. Bovendien hoeft u geen verbinding te maken met de mobiele overboekingsservice, deze wordt automatisch en helemaal gratis door de operator geactiveerd

Stap 2

Kies de volgende combinatie op uw telefoon: * 145 * "Voer het nummer in van de abonnee naar wie u geld wilt overboeken naar de rekening" * "Geef het overboekingsbedrag op" # en druk vervolgens op de belknop. Kies het nummer van de abonnee-ontvanger van geld in een elfcijferig formaat. Het bedrag moet in roebels als een geheel getal worden aangegeven. Als u bijvoorbeeld honderd roebel wilt overboeken naar de rekening 9043546565 van de abonnee, kiest u de volgende opdracht op uw mobiele telefoon: * 145 * 9043546565 * 100 # en de belknop. Als alles correct is gedaan, ontvangen zowel u als de ontvanger van de mobiele overdracht een bijbehorende sms-melding.

Stap 3

Let op de regels voor het overboeken van geld naar een andere rekening. Het minimale overboekingsbedrag is 20 roebel, hetzelfde bedrag moet na de overboeking op uw rekening blijven staan. Het maximale aantal overschrijvingen per dag is zeshonderd roebel.

Stap 4

U kunt maximaal één overschrijving per dag ontvangen. Mobiele overschrijvingen kunnen alleen binnen uw regio worden gedaan. Stel indien nodig een verbod in op het overmaken van geld vanaf uw telefoon, hiervoor kiest u het commando * 145 * 0 #. Om de dienst te verlengen, belt u de Tele2-referentiedienst op het speciale nummer 611.

Stap 5

U kunt informatie over de service krijgen door de toetsencombinatie - * 145 # te kiezen. Om gedetailleerde informatie over een mobiele overdracht te krijgen, belt u vanaf uw telefoon het gratis nummer 629. Houd er rekening mee dat het principe van de werking van deze dienst vergelijkbaar is met dat van betalingssystemen, dus bij het maken van een overboeking van telefoon naar telefoon wordt een commissie (1 roebel) in rekening gebracht, ongeacht het bedrag.

Aanbevolen: