Geld Overmaken Van MTS Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Van MTS Naar Beeline
Geld Overmaken Van MTS Naar Beeline

Video: Geld Overmaken Van MTS Naar Beeline

Video: Geld Overmaken Van MTS Naar Beeline
Video: Как Посмотреть Остаток Трафика БИЛАЙН, Приложение Билайн! 2024, April
Anonim

Grote telecomoperators bieden hun klanten de mogelijkheid om via speciale nummers geld van de ene rekening naar de andere over te schrijven. Tegelijkertijd stellen ze echter één beperking: gebruikers kunnen slechts binnen één netwerk geld van rekening naar rekening overboeken.

Geld overmaken van MTS naar Beeline
Geld overmaken van MTS naar Beeline

instructies:

Stap 1

Klanten van de operator Megafon kunnen een dienst genaamd "Mobile Transfer" gebruiken om geld over te maken. Het vereist geen speciale verbinding, u kunt het op elk moment gebruiken. Om geld naar een andere rekening te sturen, geeft het bedrijf abonnees een USSD-verzoek * 133 * het bedrag van de overboeking die wordt verzonden * nummer van de ontvangende abonnee #. Trouwens, je moet het laatste nummer in dit verzoek opgeven na 7-ku. Na de verificatieprocedure stuurt de operator een bericht naar uw telefoon met een individuele code. Het moet worden ingevoerd bij het kiezen van het bevestigingscommando * 109 * betalingsbevestigingscode #. Zodra de mobiele overdracht is voltooid, ontvangt u een sms-melding. De operator brengt de afzender 5 roebel in rekening voor het gebruik van de service.

Stap 2

"Mobiele overdracht" is niet alleen beschikbaar voor abonnees van Megafon, maar ook voor klanten van de Beeline-operator. Om ervoor te zorgen dat de abonnee een geldoverschrijving op zijn persoonlijke rekening kan ontvangen, moet zijn afzender een aanvraag verzenden en deze vervolgens bevestigen. Om een dergelijke aanvraag te verzenden, geeft de operator een speciaal USSD-nummer met het commando * 145 * telefoonnummer van de abonnee * overboekingsbedrag #. Houd er rekening mee dat het nummer waarnaar wordt verwezen alleen in tiencijferige indeling mag zijn en niet in een andere indeling. Het betalingsbedrag kan ook alleen een geheel getal bevatten, en in de valuta die het gekoppelde tariefplan biedt.

Stap 3

MTS-netwerkgebruikers kunnen de vertaalservice gebruiken, maar het wordt niet "Mobile Transfer" genoemd, maar "Direct Transfer". Er zijn twee verschillende manieren om het te activeren (een daarvan is eenmalig en de tweede omvat meerdere doorlopende betalingen). De vertaling van het eerste type kost 7 roebel. Om het te verzenden, gebruikt u het USSD-nummer * 111 * telefoonnummer * bedrag (van 1 tot 300) #. Om het saldo van een andere abonnee regelmatig aan te vullen, kiest u * 111 * abonneenummer * betalingsfrequentie op het toetsenbord van de mobiele telefoon: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * bedrag #. MTS legt geen beperkingen op aan het formaat van het aangegeven nummer, dus u kunt het schrijven met een zeven of een acht.

Aanbevolen: