Geld Overmaken Van MTS Naar MTS

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Van MTS Naar MTS
Geld Overmaken Van MTS Naar MTS

Video: Geld Overmaken Van MTS Naar MTS

Video: Geld Overmaken Van MTS Naar MTS
Video: Бесплатный интернет - на всю жизнь 2024, April
Anonim

Mobiele abonnees kunnen familieleden of vrienden helpen die niet genoeg geld op hun mobiele account hebben. Als u zich bijvoorbeeld in hetzelfde netwerk bevindt, kunt u snel geld van MTS naar MTS verzenden.

Man met mobiele telefoon stuurt geld naar een vriend
Man met mobiele telefoon stuurt geld naar een vriend

instructies:

Stap 1

Kies op uw telefoon een speciaal USSD-commando * 112 * (abonneenummer) * (bedrag) # om geld over te maken van MTS naar MTS. Als het bedrag dat wordt overgedragen, kunt u een waarde opgeven van 1 tot 300 roebel. Houd er rekening mee dat deze service alleen gratis is als u zich binnen het dekkingsgebied van het MTS-netwerk bevindt. Anders zijn de kosten 7 roebel.

Stap 2

Probeer het account van een MTS-abonnee op te waarderen met de True Friend-service. Om het te activeren, moet u zich eerst registreren in de "Internet-assistent" op de mts.ru-website, nadat u een wachtwoord per sms hebt ontvangen om uw persoonlijke account in te voeren. Dit wachtwoord heeft u ook nodig om financiële transacties uit te voeren. Maak een sms-bericht met het telefoonnummer van de ontvanger, gescheiden door een spatie, het te verzenden bedrag en uw wachtwoord dat u via de MTS-website hebt ontvangen. Stuur het bericht naar 9060. Na een tijdje ontvang je een melding dat de betaling succesvol is geaccepteerd.

Stap 3

U kunt ook geld overmaken van MTS naar MTS met behulp van de bijbehorende service "Mijn account opwaarderen". Kies hiervoor het commando * 116 * (abonneenummer) #. Wacht tot de abonnee uw verzoek ontvangt, waarna hij een van de bovenstaande acties moet uitvoeren om geld naar uw account te sturen.

Aanbevolen: