Geld Overmaken Naar Een Andere Megafon-abonnee

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar Een Andere Megafon-abonnee
Geld Overmaken Naar Een Andere Megafon-abonnee

Video: Geld Overmaken Naar Een Andere Megafon-abonnee

Video: Geld Overmaken Naar Een Andere Megafon-abonnee
Video: Geld overboeken bij de ATM. Zo doe je dat! 2024, Mei
Anonim

Soms zitten we op het meest ongelegen moment zonder communicatie, omdat we geen tijd hadden om het saldo van onze mobiele telefoon aan te vullen. Zorg voor uw dierbaren door het account op hun simkaart aan te vullen. Nu kunt u dit doen zonder uw huis te verlaten dankzij de "Mobile Transfer"-service van Megafon.

Geld overmaken naar een andere Megafon-abonnee
Geld overmaken naar een andere Megafon-abonnee

instructies:

Stap 1

De "Mobile Transfer"-service van het Megafon-bedrijf werkt alleen tussen abonnees van deze mobiele operator. Een bijkomende voorwaarde voor het autoriseren van het gebruik van de dienst is het tariefplan van de abonnee: het mag geen krediet zijn of betaald worden met uitgestelde betaling.

Stap 2

Zorg ervoor dat u een positief saldo op uw Megafon-simkaart heeft. Na het verzenden van de "Mobile Transfer" moet uw account een bedrag van minimaal 30 roebel hebben.

Stap 3

Bepaal zelf hoeveel geld u van uw saldo wilt afschrijven ten gunste van een andere Megafon-abonnee. In één keer kunt u met behulp van de "Mobile Transfer" -service van 1 tot 500 roebel naar de rekening van één Megafon-abonnee sturen. Binnen een maand is het toegestaan om niet meer dan 5.000 roebel van uw account te verzenden. Tegelijkertijd wordt het geld niet teruggestort op uw saldo, zelfs niet als het nummer onjuist is ingevoerd of als de beslissing over de mobiele overdracht wordt gewijzigd.

Stap 4

Om de Mobile Transfer-service te gaan gebruiken, moet u deze activeren met een speciaal team. Maak op je telefoon een sms-bericht met de tekst "1". Stuur SMS naar verkort nummer 3311. Binnen enkele minuten wordt de dienst geactiveerd.

Stap 5

Om geld over te schrijven naar de rekening van een andere Megafon-abonnee, maakt u een speciaal USSD-commando aan. Kies op uw mobiele telefoon het volgende commando: 133 * bedrag in roebels * telefoonnummer waarnaar u geld wilt overmaken #. Druk op de beltoets om het verzoek te bevestigen.

Stap 6

Binnen enkele seconden ontvang je een verzoek om de mobiele overdracht te bevestigen. Het zal het bedrag van de overschrijving en het telefoonnummer van de ontvanger bevatten. Bovendien zal het bericht een speciale bevestigingscode bevatten. Als u akkoord gaat om het opgegeven bedrag naar de rekening van een andere Megafon-abonnee te sturen, voert u vanaf uw telefoon de volgende opdracht in: * 109 * [bevestigingscode] # en druk vervolgens op de beltoets.

Stap 7

Binnen een paar minuten ontvangt u de status van het verzenden van geld: of de opgegeven abonnee heeft een mobiele overschrijving ontvangen, of het bedrijf zal u schrijven waarom dit niet is gebeurd.

Aanbevolen: