Een Persoon Op Instagram Vinden Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Persoon Op Instagram Vinden Op Telefoonnummer
Een Persoon Op Instagram Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Persoon Op Instagram Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Persoon Op Instagram Vinden Op Telefoonnummer
Video: How to Find Someone on Instagram Using Their Phone Number | Guiding Tech 2024, Mei
Anonim

Actieve gebruikers van sociale netwerken moeten vaak een persoon op Instagram vinden op telefoonnummer. Een dergelijke functie is inderdaad beschikbaar op de populaire fotopostservice, je hoeft alleen maar een paar manipulaties uit te voeren op je mobiele telefoon.

Je kunt een persoon op Instagram vinden op telefoonnummer
Je kunt een persoon op Instagram vinden op telefoonnummer

Een persoon toevoegen op Instagram op nummer

Zorg er eerst voor dat je de meest recente versie van de Instagram-app op je mobiele telefoon gebruikt. Alleen dan heeft u toegang tot de gewenste optie. Nadat u met uw gebruikersnaam en wachtwoord bent ingelogd op de dienst, klikt u op het pictogram "Gebruiker toevoegen" in de rechterbovenhoek van het scherm (met een afbeelding in de vorm van een man) en bevestigt u indien nodig de toestemming om de telefoon te gebruiken boek door de toepassing.

Ga na het voltooien van de aangegeven stappen naar het tabblad "Contacten" met een lijst van mensen uit uw telefoonboek die hun telefoonnummer hebben opgegeven bij het registreren op het sociale netwerk. Dienovereenkomstig kun je bij deze stap al een persoon op Instagram vinden op telefoonnummer, bijvoorbeeld een goede vriend of familielid. Als je het mobiele nummer weet van een persoon die niet in de contactenlijst staat, voeg het dan toe aan het telefoonboek op je smartphone, herstart Instagram en volg de procedure voor het opnieuw toevoegen van een nieuwe gebruiker.

Meer manieren om iemand op Instagram te vinden

Niet alle gebruikers geven hun eigen telefoonnummer op tijdens het registratieproces op Instagram, maar zelfs in dit geval kun je proberen de juiste persoon te vinden. Ga in de app naar het tabblad Interessante mensen en selecteer vervolgens Aanbevelingen. Hier wordt hoogstwaarschijnlijk een vrij omvangrijke lijst met gebruikers van sociale netwerken weergegeven, waaronder mogelijk nuttige contacten voor u.

Probeer de nummers van de mensen waarin u geïnteresseerd bent één voor één uit uw telefoonboek te verwijderen en vernieuw vervolgens het tabblad Instagram-aanbevelingen. Als iemand op deze lijst verdwijnt nadat de contactgegevens zijn verwijderd, is de kans groot dat je een match hebt gevonden met behulp van de eerder beschikbare informatie. Voeg nu het nummer opnieuw toe aan uw telefoonboek en begin vervolgens met het toevoegen van een gebruiker die al op Instagram is.

Als deze manipulaties nog steeds niet hebben geholpen om bepaalde gebruikers te vinden, probeer dan zoveel mogelijk sociale netwerktoepassingen op uw smartphone te installeren en let vooral op VK en Facebook. Als je vrienden hebt in deze sociale netwerken, zal de Instagram-applicatie in de toekomst gebruikers aanbevelen die al rekening houden met de overeenkomsten voor de opgegeven services.

Aanbevolen: