Een Telefoonnummer Vinden Op De Naam Van Een Persoon

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op De Naam Van Een Persoon
Een Telefoonnummer Vinden Op De Naam Van Een Persoon

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op De Naam Van Een Persoon

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op De Naam Van Een Persoon
Video: Welke geheimen verbergt je telefoonnummer? Wat betekenen de cijfers? 2024, April
Anonim

Wanneer u een nieuwe persoon ontmoet, kunt u soms vergeten hem om een telefoonnummer te vragen. In deze situatie moet u op andere manieren achter de benodigde informatie komen. Momenteel zijn er een groot aantal manieren om een persoon te vinden die alleen zijn naam gebruikt.

Een telefoonnummer vinden op de naam van een persoon
Een telefoonnummer vinden op de naam van een persoon

instructies:

Stap 1

Zoek het telefoonnummer in uw stadsgids. Het bevat informatie over alle inwoners van de nederzetting, met vermelding van het woonadres en het telefoonnummer van de stad. Als u alleen de naam van de persoon weet, moet u een lijst van alle naamgenoten opschrijven en hun nummers bellen.

Stap 2

De lijst kan bijvoorbeeld worden ingekort als u bij benadering ook het woonadres weet. Dit werk zal nogal nauwgezet zijn, daarom is het beter om de elektronische telefooncatalogus te gebruiken om het uzelf gemakkelijker te maken. Raadpleeg bijvoorbeeld de diensten van de site https://spravkaru.net/. Selecteer uw plaats en sorteer mensen op bekende criteria.

Stap 3

Zoek een telefoonnummer via sociale media. Momenteel zijn er veel diensten waarop mensen informatie over zichzelf posten zodat vrienden ze kunnen vinden. Meld u aan bij een van deze netwerken en voer de naam in van de persoon die u zoekt bij het zoeken. Selecteer vervolgens alleen de nummers die overeenkomen met de beschrijving en zoek informatie over het telefoonnummer. Als het niet is opgegeven, schrijf dan een sms naar deze persoon met het verzoek om een telefoonnummer voor contact te delen voor verdere communicatie.

Stap 4

Neem contact op met een particulier detectivebureau. Deze organisaties zijn vrij gebruikelijk in grote steden. Via kennissen of door middel van een zoekopdracht kom je zo'n bedrijf te weten. Vertel de detective over uw wens en ontdek de kosten van de service. Als alles bij u past, vindt u door de medewerkers van het bureau snel de persoon die u zoekt en zijn telefoonnummer.

Stap 5

Gemeenschappelijke kennissen interviewen. Zoek uit of een van hen het contactnummer weet van de persoon die u zoekt. In dit geval is het noodzakelijk om deductieve vaardigheden te tonen, beetje bij beetje informatie te verzamelen en een persoon te bereiken die het gewenste telefoonnummer kent. In sommige gevallen zullen zelfs vreemden moeten worden geïnterviewd.

Aanbevolen: