Hoe U Een Persoon Gratis Online Kunt Vinden Op Telefoonnummer Op De Kaart

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Persoon Gratis Online Kunt Vinden Op Telefoonnummer Op De Kaart
Hoe U Een Persoon Gratis Online Kunt Vinden Op Telefoonnummer Op De Kaart

Video: Hoe U Een Persoon Gratis Online Kunt Vinden Op Telefoonnummer Op De Kaart

Video: Hoe U Een Persoon Gratis Online Kunt Vinden Op Telefoonnummer Op De Kaart
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Momenteel zijn er diensten waarmee u een persoon gratis online kunt vinden op telefoonnummer op de kaart. Om dit te doen, moet u bepaalde mobiele apparaten of diensten van mobiele operators gebruiken.

U kunt een persoon gratis online vinden op telefoonnummer op de kaart
U kunt een persoon gratis online vinden op telefoonnummer op de kaart

Een persoon op een kaart vinden met een iPhone

Om een persoon gratis online op telefoonnummer op de kaart te vinden, gebruikt u een iPhone van een mobiel apparaat met een van de nieuwste versies. Dankzij Apple hebben gebruikers de mogelijkheid om de locatie van andere abonnees te volgen. Deze functie komt beschikbaar na installatie van een van de speciale applicaties in de App Store, bijvoorbeeld "Find iPhone" of "My Friends".

Log in op de app met de Apple ID van uw familielid of vriend wiens locatie u wilt volgen. In de toekomst zal deze telefoon op verzoek via het programma kunnen worden gezocht en zal de huidige positie van de persoon op de kaart worden weergegeven. Het programma "Mijn vrienden" werkt op een vergelijkbare manier. Het is alleen belangrijk om te onthouden dat je dit allemaal van tevoren moet doen, want als de persoon die je nodig hebt plotseling verloren is, kun je zijn identificatienummer, dat nodig is voor het volgen, niet meer achterhalen.

Zoek een persoon op telefoonnummer op de kaart gratis online maakt de iCloud-service van hetzelfde Apple-bedrijf mogelijk (de link staat hieronder). Op de hoofdpagina van de site moet u de persoonlijke telefoon-ID invoeren van de abonnee die u nodig heeft. Ga naar de functie "Zoek iPhone" en voer vervolgens je account al in. Zodra de autorisatie is voltooid, ziet u een kaart met de abonnee erop. De nauwkeurigheid van de coördinaten van de telefoon kan worden beoordeeld aan de hand van de mate van helderheid van de groene stip. Als u meerdere apparaten wilt bewaken, schakelt u ertussen via het menu Alle apparaten.

Hoe een persoon te vinden op telefoonnummer MTS, Megafon en Beeline

Met de grootste Russische mobiele operators kun je een persoon vinden op het telefoonnummer op de kaart, maar niet gratis, maar tegen een symbolische en redelijk betaalbare vergoeding. Het MTS-bedrijf biedt bijvoorbeeld de diensten "Locator" en "Kind onder toezicht", Megafon - "Navigator", Beeline - "Mobiele locator". Diensten worden geactiveerd door een speciale opdracht, die kan worden gevonden door de abonneeservice van de vereiste operator te bellen of door de officiële website te bekijken.

Onthoud dat het zoeken naar een persoon op de kaart op deze manier alleen met zijn toestemming wordt uitgevoerd. Zodra u het speciale commando uitvoert, ontvangt hij een melding en moet hij "JA" antwoorden. Anders worden de coördinaten van de persoon niet bepaald. Als het antwoord ja is, wordt u doorgestuurd naar de online kaart, waar de geschatte locatie van de abonnee wordt aangegeven (als hij zich in het netwerkdekkingsgebied bevindt).

Aanbevolen: