Een Bericht Naar Een Abonnee Sturen

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Een Abonnee Sturen
Een Bericht Naar Een Abonnee Sturen

Video: Een Bericht Naar Een Abonnee Sturen

Video: Een Bericht Naar Een Abonnee Sturen
Video: 👉★Prive bericht sturen YouTube - YouTube prive bericht sturen - Privebericht sturen 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het best lastig om iemand te verrassen met een mobiele telefoon. In het tijdperk van technologie lijkt het erop dat zelfs pasgeboren baby's weten hoe ze elektronische apparaten en technologie moeten gebruiken. Niettemin is basisinformatie over de regels voor het gebruik van de telefoon nog steeds nodig, en het verzenden van berichten is een van die informatie. Er zijn verschillende manieren om een bericht naar een abonnee te sturen.

Een bericht naar een abonnee sturen
Een bericht naar een abonnee sturen

instructies:

Stap 1

Ga naar het telefoonmenu en selecteer het gedeelte "Berichten" met behulp van de navigatietoetsen en de softkey waarmee u uw selectie bevestigt. Selecteer in de lijst met acties die wordt geopend "Maken", bevestig uw keuze.

Stap 2

Kies welk type bericht je wilt versturen: SMS, MMS of e-mail. Druk op de softkey onder Selecteren. Voer op de pagina voor het verzenden van berichten het telefoonnummer in van de abonnee aan wie het bericht is geadresseerd in het bovenste veld of selecteer de naam van de ontvanger uit het telefoonboek.

Stap 3

Om een abonnee uit het telefoonboek, een bepaalde groep of de lijst van de laatst gebelde personen toe te voegen, drukt u op de softkey onder het label "Opties", selecteert u de opdracht "Ontvangers toevoegen" uit de aangeboden opties, bevestigt u uw keuze. Geef op van waaruit u het nummer wilt toevoegen (uit de lijst met recente ontvangers, contacten of groep).

Stap 4

Selecteer in de lijst met ontvangers die wordt geopend, met behulp van de navigatietoetsen omhoog en omlaag of met behulp van het zoekvenster, de abonnee aan wie uw bericht zal worden geadresseerd. Bevestig uw keuze door op de Select-toets te drukken.

Stap 5

Ga met de navigatietoets naar het volgende veld. Voer uw berichttekst in. Gebruik de extra telefoonopties om de invoermodus te selecteren. Om hoofdletters en kleine letters te selecteren, drukt u op het "#"-teken of een andere toets met een naar boven wijzende pijl. Voer de telefoonopties in om de invoertaal te selecteren. Via de opties kunt u ook multimediabestanden aan uw bericht toevoegen.

Stap 6

Druk op de bevestigingstoets onder het enveloppictogram met een pijl, of voer het gedeelte "Opties" in en selecteer de opdracht "Verzenden". Wacht op een hoorbaar of zichtbaar signaal van de telefoon dat het bericht succesvol is verzonden.

Stap 7

Open de lijst met contacten (nummers van degenen die u onlangs hebben gebeld en degenen naar wie u zelf hebt gebeld), zoek de naam of het nummer van de gewenste abonnee, druk op de knop "Opties". Selecteer in de lijst met acties de opdracht "Bericht verzenden", bevestig uw keuze en doorloop de hierboven beschreven stappen.

Stap 8

Als je geen telefoon bij de hand hebt, stuur dan een bericht vanaf de officiële website van de operator van de abonnee die je nodig hebt. Ga naar de site, selecteer het gedeelte "Bericht verzenden". Vul alle velden in: prefix, telefoonnummer, berichttekst, bevestigingscode. Klik op de knop "Verzenden", wacht op het indieningsrapport.

Aanbevolen: