Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee Op MTS
Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee Op MTS

Video: Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee Op MTS

Video: Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee Op MTS
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

Klanten van MTS OJSC kunnen niet alleen berichten, bestanden, maar ook geld uitwisselen. Stel dat het saldo van je vriend op nul staat, er is geen manier om het aan te vullen. In dit geval kunt u geld overmaken van uw persoonlijke rekening naar zijn adres. Deze dienst heet Live Transfer.

Hoe u geld kunt sturen naar een andere abonnee op MTS
Hoe u geld kunt sturen naar een andere abonnee op MTS

instructies:

Stap 1

Als jij en je vriend abonnees zijn van de MTS mobiele operator, terwijl je in het netwerk bent, kies dan een speciaal commando op je telefoon: * 112 * nummer van de abonnee wiens account je wilt opwaarderen * overboekingsbedrag # en de "Bellen"-toets. Houd er rekening mee dat de service niet gratis wordt aangeboden - een bedrag gelijk aan 7 roebel wordt van uw saldo afgetrokken. Het overdrachtsbedrag moet minimaal 1 roebel en niet meer dan 300 roebel zijn.

Stap 2

Wacht op een reactie van de operator. Het inkomende bericht bevat een bevestigingscode die u vanaf uw telefoon moet verzenden. Het commando zou er als volgt uit moeten zien: * 112 * ontvangen code # "Bel". Daarna wordt het geld van uw persoonlijke rekening afgeschreven en bijgeschreven op het saldo van een andere abonnee.

Stap 3

Als je het saldo van je vriend constant wilt aanvullen, kun je zijn nummer in het geheugen invoeren. Om dit te doen, kiest u vanaf uw mobiele apparaat het volgende commando: * 114 * het nummer van de vriend wiens rekening u constant wilt opwaarderen * het nummer van de betalingsfrequentie * het overschrijvingsbedrag # en de knop "Bellen". De frequentie kan verschillen: dagelijks (nummer 1), wekelijks (nummer 2), maandelijks (nummer 3).

Stap 4

Wacht op het binnenkomende servicebericht met een bevestigingscode. Als u deze dienst wilt weigeren, kiest u de volgende combinatie van symbolen vanaf uw apparaat: * 144 * vriendnummer # en de toets "Bellen".

Stap 5

U kunt de Direct Transfer-service ook gebruiken met behulp van de Internet Assistant. U vindt dit systeem op de officiële website van de mobiele operator. Om toegang te krijgen, moet u een wachtwoord registreren. Log daarna in en het systeem, sluit de service aan en geef alle benodigde gegevens op.

Stap 6

Als geen van de methoden bij u past, neem dan contact op met de operator op 0890 of bezoek persoonlijk het kantoor. U kunt ook worden geholpen bij het aansluiten van de service op het vertegenwoordigingskantoor van de operator.

Aanbevolen: