Een Bericht Naar Je Mobiel Sturen

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Je Mobiel Sturen
Een Bericht Naar Je Mobiel Sturen

Video: Een Bericht Naar Je Mobiel Sturen

Video: Een Bericht Naar Je Mobiel Sturen
Video: AH02 berichten sturen 2024, April
Anonim

We zijn allemaal gewend aan het gemak van een mobiele telefoon. Je kunt een persoon op elk moment bellen, waar hij ook is. Maar er zijn momenten waarop het niet mogelijk is om te bellen of gebeld te worden. In dit geval kunt u een bericht sturen. En voor mensen met een beperkt gehoor is dit over het algemeen de enige manier om telefonisch te communiceren. Er zijn verschillende manieren om een bericht te verzenden.

Een bericht naar je mobiel sturen
Een bericht naar je mobiel sturen

instructies:

Stap 1

Om een bericht te sturen vanaf je mobiel, ga je naar de sectie "berichten" in het menu. Selecteer de subsectie "nieuw bericht" in deze sectie en ga ernaartoe. Typ de tekst in het veld dat wordt geopend. Selecteer vervolgens in de functies het commando "overdracht". Selecteer het nummer van de abonnee voor wie het bericht is bedoeld en druk op "ok".

Stap 2

U kunt ook gratis sms'en vanaf de officiële websites van telecomoperators. Zoek in een willekeurige zoekmachine het adres van de operator naar wie u het bericht stuurt. Er zijn echter netwerkbronnen op internet, bijvoorbeeld https://www.sms-sending.com, die links bevatten naar de pagina's van telecomoperators.

Op de pagina van de operator die je nodig hebt, vind je het tabblad "berichten verzenden". Schrijf in de daarvoor bestemde vakjes het telefoonnummer en de tekst van het bericht. Typ de vervormde woorden uit het veld in het daarvoor bestemde venster en klik op "verzenden".

U kunt ook onofficiële diensten gebruiken, zoals https://www.smsmes.com. Helaas geven ze geen leveringsgarantie.

Stap 3

Messenger-programma's zijn erg populair als communicatiemiddel via sms:

- "ICQ" (Icq)

- mail.agent www.agent.mail.ru.

- Skype - https://www.skype.com/intl/ru/features/allfeatures/sms/, op de website waarvan je de tarieven kunt zien voor het verzenden van berichten over de hele wereld, naar bijvoorbeeld China, sms kost 4 cent.

Deze clients bestaan zowel voor een computer met verschillende besturingssystemen als voor telefoons die Java 2 ondersteunen. Om deze dienst te gebruiken, installeert u het programma dat u nodig hebt op uw computer of telefoon en volgt u de gedetailleerde instructies.

Stap 4

U kunt gemakkelijk een bericht verzenden via sociale netwerken - Vkontakte, facebook. Installeer hiervoor een speciale applicatie, vul de velden "telefoonnummer", "tekst" in en klik op "verzenden".

Er zijn ook modules voor zakelijke toepassingen, zoals 1C, die de functionaliteit voor hun klanten uitbreiden en met de tijd meegaan.

Aanbevolen: