Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee In Megafon
Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee In Megafon

Video: Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee In Megafon

Video: Hoe U Geld Kunt Sturen Naar Een Andere Abonnee In Megafon
Video: WhatsApp heeft de leesbevestiging uitgeschakeld, maar! Blauwe klik 2024, April
Anonim

U kunt het saldo delen vanuit uw persoonlijke account! Megafon biedt de Mobile Transfer-service, waarmee u geld naar een andere abonnee kunt sturen.

Hoe u geld kunt sturen naar een andere abonnee in Megafon
Hoe u geld kunt sturen naar een andere abonnee in Megafon

Het is nodig

Mobiele telefoon met een positief saldo

instructies:

Stap 1

Stuur geld naar de abonnee door het commando * 133 * te kiezen, dan het bedrag van de overboeking, na *, en dan het abonneenummer en #. Het "verzenden" van geld naar een Megafon-klant kost 5 roebel - ongeacht het bedrag. Voor het verzenden van een deel van uw saldo naar andere nummers in Rusland, moet u 2 tot 6% van het overboekingsbedrag betalen (neem contact op met uw telecomoperators voor details). De service is standaard beschikbaar voor Megafon-abonnees en vereist geen speciale verbinding. Als alle in de opdracht gespecificeerde nummers overeenkomen met de voorwaarden van de Mobile Transfer-service, ontvangt u een sms-melding over de succesvolle overboeking van geld.

Stap 2

Om de dienst "Mobile Transfer" te deactiveren, stuurt u een sms-bericht met tekst 2 naar het gratis nummer 331 of kiest u het commando * 105 * 220 # op uw mobiele telefoon. Om opnieuw verbinding te maken met "Mobile Transfer", stuurt u een sms-bericht met de tekst 1 naar het gratis nummer 3311 of kiest u het commando * 105 * 220 * 0 # op uw mobiele telefoon.

Stap 3

Bied een Megafon-abonnee nog een kans om in contact te komen met een nulsaldo - "Bel ten koste van een vriend". Om ervoor te zorgen dat de gesprekspartner u het gesprek met hem laat betalen, moet hij 000 en uw nummer bellen. Tijdens een inkomende oproep ziet u de naam van de beller. Als u de oproep aanneemt, vertelt het Megafon-systeem u het abonneenummer en zijn uitnodiging om de oproep aan te nemen, waarvoor u 3 roebel per minuut betaalt. Als u akkoord gaat met deze voorwaarden, drukt u tijdens of direct na de aanvraag op de toets "1", waarna de verbinding tot stand komt. Als u niet akkoord gaat met het betalen van het gesprek, weigert u het gesprek.

Aanbevolen: