Hoe Het Tariefplan Van MTS . Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tariefplan Van MTS . Bepalen
Hoe Het Tariefplan Van MTS . Bepalen

Video: Hoe Het Tariefplan Van MTS . Bepalen

Video: Hoe Het Tariefplan Van MTS . Bepalen
Video: How to Calculate Square Meter's 2024, April
Anonim

Bij het registreren van een persoonlijk nummer kiezen abonnees van mobiele operators allereerst een tariefplan, dat een lijst is met diensten en opties, hun kosten. Bent u klant van MTS OJSC, dan kunt u op elk moment uw tarief opvragen en kennis nemen van alle voorwaarden.

Hoe het tariefplan van MTS. bepalen
Hoe het tariefplan van MTS. bepalen

instructies:

Stap 1

Om uw tariefplan te kennen, moet u een mobiele telefoon en een geldige MTS OJSC-simkaart bij de hand hebben. Voer een speciaal USSD-commando * 111 * 59 # in vanaf uw mobiele telefoon en druk op het einde op de toets "Bellen". Wacht tot het verzoek is voltooid. Daarna wordt er een servicebericht met de naam van het tariefplan naar je telefoon gestuurd. Deze operatie is gratis.

Stap 2

Er is een andere manier waarop u niet alleen de naam van het tarief kunt achterhalen, maar ook gedetailleerde informatie kunt verkrijgen: de kosten van oproepen, berichten; het bedrag van het abonnementsgeld, enz. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig. Typ in de adresbalk het adres van de officiële pagina van MTS OJSC - www.mts.ru.

Stap 3

Log in op het zelfbedieningssysteem door uw telefoonnummer en persoonlijk wachtwoord in te voeren. Ga naar het tabblad "Internet Assistent", waarna de hoofdpagina van het persoonlijke account wordt geopend. Aan uw rechterkant ziet u een klein veld waar uw tariefplan, volledige naam, persoonlijke account en telefoonnummer worden aangegeven.

Stap 4

Om dit tarief te wijzigen of gedetailleerde informatie te krijgen, klikt u op het item "Tarieven en diensten". Zoek vervolgens uw plan op en open het.

Stap 5

Vraag informatie bij de telefoniste, hiervoor bel je vanaf je mobiele telefoon naar het contactnummer op 0890. Als je niet wilt wachten op een antwoord, druk dan tijdens het wachten op "2" en volg de instructies van de autoinformer.

Stap 6

Ontdek de naam van het tariefplan door contact op te nemen met een van de kantoren van de mobiele operator "MTS". U kunt niet alleen informatie krijgen in de kantoren van dit bedrijf, maar ook in bedrijven als "Svyaznoy", "Euroset" en anderen.

Aanbevolen: