Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-telefoonnummer?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-telefoonnummer?
Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-telefoonnummer?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-telefoonnummer?

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het Beeline-telefoonnummer?
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, April
Anonim

In sommige gevallen moet een persoon enige controle uitoefenen over zijn familieleden en vrienden, door hun verblijfplaats te volgen. Dit is nodig voor ouders die zich zorgen maken over hun jonge kinderen, en voor volwassen kinderen van wie de bejaarde ouders geheugenproblemen hebben. Het is voor dergelijke gevallen dat mobiele operators handige diensten aanbieden waarmee, met een kleine fout, de locatie van een persoon op telefoonnummer kan worden bepaald. Om ervoor te zorgen dat Beeline-abonnees de locatie van hun dierbaren kunnen bepalen, biedt de operator handige diensten "Beeline Coördinaten" en "Locator", die elk hun eigen voordelen hebben.

Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het Beeline-telefoonnummer?
Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het Beeline-telefoonnummer?

De dienst "Beeline-Coördinaten" helpt u de locatie van een persoon te vinden

U kunt de locatie van een persoon bepalen aan de hand van een telefoonnummer met behulp van de dienst "Beeline-Coördinaten". Dit vereist:

1. Vraag toestemming aan de persoon wiens locatie vervolgens moet worden gevolgd, waarvoor u een bericht moet sturen naar 4770 met zijn naam en nummer (bijvoorbeeld Ivan 9031114445). De eigenaar van het nummer ontvangt een sms-melding, waarin staat dat een andere abonnee toestemming vraagt om zijn locatie te bepalen, en als hij ermee instemt, is het noodzakelijk om een bevestiging in de vorm van een sms met de tekst "Ja" naar de nummer 4770.

2. Stuur op elk moment een bericht naar 4770 met de tekst "Waar is 9031114445" of "Waar is Ivan".

U kunt de dienst Beeline-Coördinaten op twee manieren verbinden:

- door een bericht zonder sms te sturen naar 4770;

- door te bellen naar het servicenummer 0665.

U kunt de dienst deactiveren door een bericht te sturen met de tekst "Uit" naar het nummer 4770.

De service is beschikbaar voor het volgen van nummers die zich in het netwerk bevinden en als de telefoon is uitgeschakeld, wordt het verzoek niet verwerkt. De fout bij het bepalen van de locatie van de abonnee is 250-1000 m. Met behulp van de "Beeline-Coordinates" -service kunnen niet meer dan 5 mobiele netwerkabonnees worden gevolgd, terwijl de frequentie van verzoeken niet minder dan 5 minuten mag zijn.

Het verzenden van vragen per telefoon of bericht is gratis. Om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers een persoon op telefoonnummer kunnen lokaliseren, wordt een periode van 7 dagen gratis gebruik van de service geboden, waarna een abonnementsprijs van 1,7 roebel in rekening wordt gebracht voor elke dag van gebruik.

Ontdek de locatie van een persoon die de service van Beeline "Locator" gebruikt

Een even handige service voor het volgen van een telefoon op nummer is de Locator-service, die zowel op een smartphone of tablet als op een gewone telefoon beschikbaar is. Om de dienst te gebruiken op een smartphone met een Android-besturingssysteem, volstaat het om de bijbehorende applicatie te installeren. Om dit te doen, moet u 09853 bellen en de operator stuurt een link waarmee u de applicatie kunt installeren. U kunt het programma als volgt gebruiken:

- open de applicatie en klik op de zoekknop;

- kies het telefoonnummer dat u wilt vinden;

- druk op "Toon op de kaart", waarna een kaart wordt geopend, waarop de locatie van de gewenste abonnee wordt gemarkeerd.

Alvorens de locatie van een abonnee op telefoonnummer te bepalen, is het noodzakelijk om zijn gegevens in de applicatie in te voeren, waarna de operator zijn toestemming zal vragen om het nummer te volgen. En pas daarna is het mogelijk om de relevante informatie te ontvangen.

Wees niet boos als je geen smartphone hebt, want de Locator-service kan ook met een gewone telefoon worden gebruikt. Je hoeft maar een paar dingen te doen:

1. Activeer de dienst door 09853 te bellen en de aanwijzingen van de spraakdienst op te volgen, of door een bericht zonder sms te sturen naar het gratis nummer 5166.

2. Vraag de toestemming van de persoon wiens telefoonnummer u wilt volgen, waarvoor u het item "Vind een abonnee" in het servicemenu moet selecteren en, volgens de instructies, zijn nummer moet toevoegen. Het toegevoegde nummer ontvangt een verzoek om toestemming om het nummer te volgen. Als hij akkoord gaat, moet hij een reactiebericht sturen met de tekst "Ja".

3. Ga na het ontvangen van toestemming naar het servicemenu door een bericht te sturen naar het nummer 5166, selecteer het item "Vind een abonnee", dat een lijst bevat van abonnees die ermee hebben ingestemd hun nummer te volgen.

4. Selecteer het gewenste nummer uit de lijst en stel de zoekopdracht in. Daarna zou er een bericht moeten komen met een link naar de kaart en de coördinaten van de plaats waar de gewenste abonnee zich momenteel bevindt.

U kunt een persoon lokaliseren op telefoonnummer met behulp van de Locator-service door een bericht te sturen naar 5166 met een tekst die het gewenste abonneenummer aangeeft (bijvoorbeeld "waar 9035551116"). Als reactie moet er een sms komen met informatie over de locatie van het object.

Oproepen en het verzenden van berichten naar de servicenummers van de Locator-service zijn gratis. Een nieuwe gebruiker van de dienst krijgt een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna het abonnementsgeld per dag 3 roebel is.

Op deze manier kunt u de locatie van een persoon bepalen aan de hand van het telefoonnummer van niet alleen Beeline, maar ook MTS, Megafon. Je kunt een persoon op nummer vinden als hij online is, anders werkt de service niet als de telefoon is uitgeschakeld. Het aantal nummers dat aan de gevolgde lijst kan worden toegevoegd, mag niet meer zijn dan 5, en ze kunnen niet vaker dan na 5 minuten worden doorzocht.

Diensten voor het volgen van abonneenummers van Beeline zijn actief in heel Rusland, wat het gebruik ervan nog handiger en veelgevraagd maakt.

Aanbevolen: