Hoe Een Tariefplan Te Bepalen In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tariefplan Te Bepalen In Het Megafon-netwerk
Hoe Een Tariefplan Te Bepalen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Een Tariefplan Te Bepalen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Een Tariefplan Te Bepalen In Het Megafon-netwerk
Video: Zostań wymiataczem w sprzedaży 2024, April
Anonim

Om het huidige tariefplan in het netwerk van de mobiele operator "Megafon" te bepalen, volstaat het om speciale opdrachten op de telefoon te gebruiken of de officiële website van het bedrijf te bezoeken. Nadat u deze informatie hebt geleerd, kunt u de opportuniteit ervan overwegen en overstappen op een gunstiger tarief.

Hoe een tariefplan te bepalen in het Megafon-netwerk
Hoe een tariefplan te bepalen in het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Bezoek de Megafon-website op https://moscow.megafon.ru. Voordat u met de site gaat werken, moet u de regio wijzigen. Klik hiervoor op de juiste selectiepijl, die zich naast het logo van de mobiele operator bevindt. Daarna kunt u veilig naar de service "Servicegids" gaan, waarvan de link rechtsboven in het zoekvenster staat.

Stap 2

Log in op het Service Guide-systeem. Om dit te doen, moet u uw telefoonnummer en het bijbehorende wachtwoord invoeren in het inlogformulier. Als dit laatste je niet bekend is, lees dan de informatie op de bijbehorende link. Als u deze dienst voor het eerst gebruikt, kiest u * 105 * 00 # op uw telefoon. Als je het wachtwoord bent vergeten dat je eerder hebt ontvangen, bel dan * 105 * 01 #. U krijgt in ieder geval een antwoord met een bepaalde combinatie waarmee u het persoonlijke account van de "Servicegids" kunt invoeren

Stap 3

Ga naar de informatie over het rekeningsaldo. Klik op de link "Abonneestatus". Hier leest u diverse informatie, waaronder uw huidige tariefplan in het Megafon netwerk wordt aangegeven. Er is een bijbehorende knop om het tarief te wijzigen.

Stap 4

Bel de Megafon-helpdesk op 8-800-333-05-00. In de toonmodus wordt bepaalde informatie verstrekt. Volg de instructies en druk op bepaalde knoppen om contact op te nemen met de operator. U kunt bij hem het huidige tariefplan en zijn kenmerken raadplegen.

Stap 5

Gebruik de referentienummers van het bedrijf Megafon om het huidige tarief te bepalen. Kies 0555, een combinatie van * 105 # of * 100 #. Soms wordt er onder meer een tariefplan in vermeld. Daarnaast zijn er bepaalde nummers die geldig zijn voor de regio waar de telefoon is geregistreerd. Voor nummers die verband houden met het Ural-filiaal, belt u bijvoorbeeld * 225 # en gaat u naar het gedeelte "Uw tarief".

Aanbevolen: