Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het MTS-telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het MTS-telefoonnummer
Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het MTS-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het MTS-telefoonnummer

Video: Hoe De Locatie Van Een Persoon Te Bepalen Aan De Hand Van Het MTS-telefoonnummer
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, April
Anonim

Vaak dwingen levenssituaties ons om naar een geliefde te zoeken, terwijl sommigen zich tot officiële autoriteiten wenden, terwijl anderen onmiddellijk de diensten van mobiele operators gebruiken om naar hun abonnees te zoeken. Om in dergelijke situaties geen kostbare tijd te verspillen, maar snel de locatie van een persoon te bepalen via telefoonnummer, is het beter om vooraf de juiste diensten te activeren. Zo biedt de MTS-operator verschillende handige diensten aan, die elk hun eigen doel hebben.

Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het MTS-telefoonnummer
Hoe de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van het MTS-telefoonnummer

Bepaal de locatie met behulp van de service van MTS "Locator"

Om periodiek de locatie van uw dierbaren en vrienden te kunnen achterhalen, biedt MTS de Locator-service aan, die kan worden beheerd via sms-berichten, een website of een applicatie voor het iOS / Android-besturingssysteem.

Voordat u de locatie van een persoon per telefoonnummer bepaalt, moet u de service activeren en de toestemming van de andere abonnee verkrijgen om zijn nummer te volgen. Om dit te doen, moet u een gratis bericht naar 6677 sturen met een tekst met de naam en het telefoonnummer van deze abonnee (bijvoorbeeld "Ivan", 89161114445). Als hij na ontvangst van het verzoek akkoord gaat, wordt de service automatisch geactiveerd, anders is het niet mogelijk om de locatie van de persoon te volgen.

De Locator-service kan worden bestuurd met behulp van sms-opdrachten. De servicegebruiker kan dus de volgende verzoeken naar het nummer 6677 sturen. 1. NAAMNUMMER - een abonnee in het Russisch of Engels toevoegen aan de lijst van de te zoeken abonnee (bijvoorbeeld Masha 89165552223).

2. POINT NAME of TOCHKA NAME - instelling van de locatie waar de abonnee de dienst gebruikt (bijvoorbeeld POINT HOUSE). De parameters zijn nodig om te reageren op het WHERE NAME-commando als de gezochte abonnee in de buurt is.

3. UIT - deactivering van de service en verwijdering van de lijst met abonnees van wie toestemming is verkregen om hun nummers te volgen.

4. DELETE NAME - verwijdert de abonnee uit de lijst met nummers waarvan de locatie wordt bepaald (bijvoorbeeld DELETE IVAN).

5. WHERE NAME - vraag de locatie van de abonnee op uit de lijst (bijvoorbeeld WHERE IS IVAN).

6. WIE - een lijst van gezochte abonnees opvragen.

7. HELP TEAM - vraag om hulp voor een van de teams. Als u een lijst met alle opdrachten nodig heeft, moet u een HELP-verzoek verzenden zonder de opgegeven parameters.

8. PAKKET - aanvraag voor de rest van het pakket, met vermelding van de datum van de volgende afschrijving van het abonnementsgeld.

9. PAKKET INCLUSIEF - activering van het pakket "100 verzoeken".

10. PAKKET STOP - tijdelijke stopzetting van de dienst met beëindiging van de maandelijkse betaling.

U kunt de locatie van een persoon ook bepalen aan de hand van hun telefoonnummer door de Locator-service te gebruiken vanaf de officiële website.

Dit vereist:

Daarna is het mogelijk om de kaart op de site te gebruiken, die de plaatsen markeert waar de vereiste nummers zich momenteel bevinden. Met de service kunt u automatische tracking instellen, waarvoor u de juiste parameters moet invoeren, waarna alle resultaten op het opgegeven tijdstip worden vastgelegd in de "Geschiedenis van verzoeken".

Om een persoon te lokaliseren op telefoonnummer op Android, moet je de Zoek mijn-app installeren, die kan worden gedownload van de App Store of Google Play.

De maandelijkse kosten van de service bedragen 100 roebel voor 100 verzoeken naar de locatie van een andere abonnee en 10 roebel voor elk volgend verzoek. Klanten die voor het eerst verbinding maken met de dienst krijgen een testperiode van 14 dagen, maar met bepaalde beperkingen: tot 5 aanvragen per dag voor elke abonnee.

De service van MTS "Kind onder toezicht" helpt bij het bepalen van de locatie

U kunt de plaats opzoeken waar het kind nu gebruik maakt van de dienst "Onder toezicht kind". U kunt dus de locatie van een persoon op telefoonnummer bepalen met behulp van deze service met behulp van sms-opdrachten, een website en een mobiele applicatie voor iOS / Android OS, terwijl de mobiele telefoon geen aanvullende instellingen vereist en de 2G- of 3G-modus moet ondersteunen.

Om de service "Begeleid kind" van MTS te activeren, moet u het volgende doen:

Een gezinsgroep kan maximaal 9 personen bevatten, inclusief beide ouders.

Om de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van zijn telefoonnummer met behulp van de dienst "Bewaakt kind", moet u een sms sturen naar 7788 met de tekst WHERE CHILDREN om de nummers van alle kinderen in de groep te volgen, of een bericht WHERE NAME (voor bijvoorbeeld WHERE MASHA), als u de locatie van één kind wilt weten …

Om de dienst te deactiveren, stuurt u een bericht met de tekst DELETE naar hetzelfde nummer en de dienst wordt gedeactiveerd.

De maandelijkse vergoeding voor de locatieservice van het kind is 100 roebel voor maximaal 3 nummers. De vierde en volgende nummers worden in rekening gebracht tegen een tarief van 5 roebel voor elk verzoek.

Om een persoon op telefoonnummer te lokaliseren met behulp van de site https://www.mpoisk.ru/, moet u zich erop registreren met behulp van de hierboven aangegeven methode, de eigenaar van het nummer toevoegen met behulp van de functie "Kind toevoegen" en volgen de verdere instructies. Op de site kunt u een verzoek doen naar de locatie van het kind op dit moment, evenals de geschiedenis van verzoeken bekijken als het trackingnummer in de automatische modus was ingesteld.

De dienst "Bewaakt kind" nodigt ouders uit om het nummer van hun kind te volgen met behulp van de toepassing "Waar zijn de kinderen" op een iOS / Android-smartphone, die kan worden gedownload van de site https://www.mpoisk.ru/family/usage/ app/, als het niet nodig is om thuis te zijn bij het bepalen van de locatie, maar het is voldoende om mobiel internet te hebben.

Aanbevolen: