Internet Instellen Op Uw Telefoon In Kazachstan

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Uw Telefoon In Kazachstan
Internet Instellen Op Uw Telefoon In Kazachstan

Video: Internet Instellen Op Uw Telefoon In Kazachstan

Video: Internet Instellen Op Uw Telefoon In Kazachstan
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Om verbinding te maken met internet op uw telefoon in Kazachstan, moet u een abonnee zijn van een van de mobiele operators - Beeline, Kcell of Tele2, evenals WAP-toegang en GPRS inschakelen en configureren.

Internet instellen op uw telefoon in Kazachstan
Internet instellen op uw telefoon in Kazachstan

instructies:

Stap 1

Controleer voordat u verbinding maakt met de WAP-toegangsdienst of uw mobiele telefoon WAP en GPRS ondersteunt. Deze informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing van de telefoon.

Stap 2

Om verbinding te maken met internet met de Beeline-operator en automatische instellingen op uw telefoon te ontvangen, stuurt u een sms met de tekst W naar 800.

Stap 3

De telefoon verzendt de instellingen die in het telefoongeheugen moeten worden opgeslagen. In sommige gevallen zal de mobiele telefoon u bij het opslaan vragen om de pincode (0000) in te voeren.

Stap 4

Als sms met instellingen niet is binnengekomen, stelt u uw telefoon handmatig in. Ga hiervoor naar het menu, selecteer de optie "Instellingen" -> "Internet" en gebruik de volgende parameters: IP-poort 9201 (of 8080), beveiligde verbinding uitgeschakeld, sessietype - permanent, toegangspunt - wap.beeline. kz, toegang via - GPRS, gebruikersnaam - @ wap.beeline, wachtwoord - beeline, verzoek om een wachtwoord - nee, autorisatie - normaal, gateway IP-adres - 172.027.006.093.

Stap 5

Activeer een speciaal servicepakket door 09051 in een sms-bericht naar 0674 te sturen. Nadat je een melding over de serviceactivering hebt ontvangen, zet je je telefoon uit en weer aan.

Stap 6

Om verbinding te maken met internet bij de Kcell-operator, stuurt u een sms-bericht met de tekst wap naar 800. De instellingen worden naar de telefoon verzonden, die in het geheugen van de telefoon moet worden opgeslagen. In andere gevallen moet u de service verbinden via de kantoren van de operator en de telefoon handmatig configureren met behulp van de volgende parameters: proxy / IP-adres - niet gebruikt, proxypoort - niet gebruikt, toegangspunt - internet; proxy / IP-adres - 195.047.255.007, proxy - ingeschakeld, proxypoort - 8080, toegangspunt - wap.

Aanbevolen: