Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar Kazachstan

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar Kazachstan
Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar Kazachstan

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar Kazachstan

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Naar Kazachstan
Video: How to Send Free SMS to Kazakhstan 2024, Maart
Anonim

U moet een belangrijk gesprek voeren en uw telefoonrekening heeft onvoldoende saldo of uw batterij is leeg. En de persoon met wie u contact moet opnemen, bevindt zich in Kazachstan. Stuur hem gratis een sms via internet.

Het internet zal helpen als er geen manier is om er doorheen te komen
Het internet zal helpen als er geen manier is om er doorheen te komen

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

De meeste mobiele operators bieden gratis een dienst aan voor het verzenden van sms-berichten via internet. Om sms naar Kazachstan te sturen, gaat u naar de website van de telecomoperator waarvan de geadresseerde gebruikmaakt. Als hij bijvoorbeeld Beeline heeft, ga dan naar de sit

Stap 2

Geef rechtsboven in het scherm, in het speciale veld voor het selecteren van een regio, Kazachstan op. Je vindt jezelf op de pagin

Stap 3

Meestal wordt de service voor het verzenden van sms op de sites van mobiele operators aangegeven door een pictogram in de vorm van een envelop. Klik erop en selecteer in het geopende veld de regio van de Republiek Kazachstan waar u het bericht wilt bezorgen.

Stap 4

Voer nu het telefoonnummer in van de abonnee aan wie u uw bericht richt. Selecteer in de kolom aan de linkerkant de eerste drie cijfers van het telefoonnummer. Het aangrenzende veld bevat de overige zeven cijfers.

Stap 5

Begin met het schrijven van een brief in het veld "Uw bericht". Voor een correcte werking van de dienst typt u het bericht alleen in Latijnse karakters. Het maximale aantal tekens mag niet meer zijn dan wat is opgegeven. In de regel is deze niet langer dan 170 tekens.

Stap 6

Voer de code uit de afbeelding in. Klik op de knop "Verzenden". Uw bericht staat enkele seconden in de wachtrij om te worden verzonden. U wordt hierover geïnformeerd door de bijbehorende inscriptie, die u binnenkort zal informeren dat er een sms is verzonden naar Kazachstan.

Aanbevolen: