Hoe Stuur Je Een Bericht Naar Kazachstan

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Bericht Naar Kazachstan
Hoe Stuur Je Een Bericht Naar Kazachstan

Video: Hoe Stuur Je Een Bericht Naar Kazachstan

Video: Hoe Stuur Je Een Bericht Naar Kazachstan
Video: Roadtrip to Kazachstan 2024, April
Anonim

Via korte sms'jes kun je informatie of gevoelens delen met mensen die zich soms aan de andere kant van de wereld bevinden. U kunt op deze manier niet alleen met behulp van telefoons communiceren, maar ook via internet, wat het verzenden van sms aanzienlijk vereenvoudigt en verlaagt.

Hoe stuur je een bericht naar Kazachstan
Hoe stuur je een bericht naar Kazachstan

instructies:

Stap 1

Zoek uit of een persoon in Kazachstan de "roaming" -functie heeft, waarmee u de diensten van een mobiele operator buiten het servicegebied kunt gebruiken. In dit geval kunt u op de gebruikelijke manier via de telefoon een SMS-bericht naar de persoon sturen. Houd er echter rekening mee dat de kosten van een dergelijk bericht meerdere keren duurder zullen zijn dan normaal, dus soms is het beter om andere verzendmethoden te gebruiken.

Stap 2

Bepaal bij welke mobiele provider het telefoonnummer in Kazachstan hoort. Als het begint met het voorvoegsel +7777 of +7333, dan is de gesprekspartner een abonnee van het K-mobile-netwerk. De prefixen +7701, +7702 en +7300 verwijzen naar het K-cell netwerk en de prefix +7700 verwijst naar het Dalacom-netwerk. Gebruik de diensten van deze operators voor het verzenden van sms via de officiële website van het bedrijf.

Stap 3

Ga naar de site https://mobile.beeline.kz, die toebehoort aan de mobiele operator K-mobile. Aan de rechterkant van de hoofdpagina ziet u het dienstenpaneel, waarop u op de afbeelding "Sms verzenden" klikt. Voer het nummer van de ontvanger, de berichttekst, de verificatiecode in en klik op de knop "Verzenden". Houd er rekening mee dat u op deze site eens in de 2 minuten gratis berichten kunt verzenden vanaf één IP-adres. Tegelijkertijd is het verboden om de dienst te gebruiken om advertenties of beledigingen en bedreigingen naar de ontvanger te verspreiden.

Stap 4

Registreer u op de website https://kcell.kz of https://www.dalacom.kz, afhankelijk van de Kazachstaanse mobiele operator waartoe het nummer behoort. Deze netwerken bieden alleen de mogelijkheid om gratis sms'jes te sturen naar geregistreerde gebruikers. Na autorisatie kunt u het "Persoonlijke account" invoeren, waar de bijbehorende functie verschijnt.

Stap 5

Gebruik de diensten van het Skype-programma om sms-berichten naar Kazachstan te verzenden. In dit geval is het noodzakelijk dat de ontvanger van het bericht ook is geregistreerd in Skype en in de lijst van uw contacten.

Aanbevolen: