Hoe Vind Je Een Mobiel Nummer In Kazachstan

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Mobiel Nummer In Kazachstan
Hoe Vind Je Een Mobiel Nummer In Kazachstan

Video: Hoe Vind Je Een Mobiel Nummer In Kazachstan

Video: Hoe Vind Je Een Mobiel Nummer In Kazachstan
Video: How to travel KAZAKHSTAN - Kazakhstan Travel Guide - Ep 205 2024, April
Anonim

De databases van klanten van de bedrijven-operators van mobiele communicatie in Kazachstan zijn niet in het publieke domein, maar u kunt het mobiele telefoonnummer zelf op volledig legale manieren achterhalen.

Hoe vind je een mobiel nummer in Kazachstan
Hoe vind je een mobiel nummer in Kazachstan

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u de naam en achternaam kent van de persoon wiens mobiele telefoonnummer u wilt weten, zoekt u naar zijn contacten op het sociale netwerk Vkontakte. Deze methode heeft zijn voordelen - het is volkomen legaal, in tegenstelling tot het gebruik van cd's, maar er is ook een groot nadeel - privacy-instellingen zorgen er vaak voor dat je de benodigde gegevens niet kunt zien.

Stap 2

Selecteer Kazachstan en stad in het filter met resultaten, als u over dergelijke informatie beschikt. Als het telefoonnummer op de pagina staat, maar er staat "Informatie is verborgen" ernaast, voeg deze persoon dan toe aan je vriendenlijst of vraag de persoon uit zijn vriendenlijst om de informatie die je nodig hebt.

Stap 3

Als u de werkplek van deze persoon kent, neem dan contact op met de HR-afdeling om de situatie uit te leggen. Misschien krijgt u, nadat u naar u hebt geluisterd, het telefoonnummer van de abonnee van het mobiele netwerk waarin u geïnteresseerd bent. Probeer het nummer ook te achterhalen via wederzijdse kennissen.

Stap 4

Voer een zoekopdracht uit op voornaam, achternaam, patroniem en woonplaats van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Misschien heeft hij contactgegevens van bepaalde bronnen gepost. Als u zijn e-mailadres kent, kunt u het ook vinden in verschillende services die het zoeken naar contacten via e-mail ondersteunen. Het is mogelijk dat in zijn profiel op een van de bronnen zijn contactgegevens worden vermeld, inclusief zijn mobiele telefoonnummer.

Stap 5

Vraag direct naar het telefoonnummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Als u deze persoon niet weet te vinden, gebruik dan speciale databases met vaste telefoonnummers in Kazachstan, bijvoorbeeld https://www.nomer.org/. Voer de gegevens die u kent in het zoekformulier in en selecteer vervolgens uit de ontvangen resultaten de gegevens die het meest overeenkomen met uw zoekcriteria.

Aanbevolen: