Hoe MMS In Te Stellen Op Beeline In Kazachstan

Inhoudsopgave:

Hoe MMS In Te Stellen Op Beeline In Kazachstan
Hoe MMS In Te Stellen Op Beeline In Kazachstan

Video: Hoe MMS In Te Stellen Op Beeline In Kazachstan

Video: Hoe MMS In Te Stellen Op Beeline In Kazachstan
Video: Настройка доступа в интернет (APN), MMS и режима модема на Билайн для IOS устройств 2024, Mei
Anonim

Een mms-bericht is een multimediabericht dat afbeeldingen, geluiden en grote hoeveelheden tekst kan bevatten, evenals visitekaartjes (adresboekelementen). Om de ontvangst en verzending van dergelijke berichten te configureren, kunt u de benodigde parameters handmatig invoeren of een sms bestellen bij de operator.

Hoe MMS in te stellen voor
Hoe MMS in te stellen voor

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon de MMS-functie ondersteunt. Raadpleeg hiervoor de instructies die bij uw mobiele telefoon zijn geleverd. Als het niet bij de hand is, zoek dan een beschrijving van de telefoon op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Activeer de MMS-service op Beeline, als deze eerder was uitgeschakeld. Standaard zijn alle Beeline-abonnees ermee verbonden. Om opnieuw te activeren, kiest u de volgende opdracht vanaf uw telefoon: * 110 * 181 # en drukt u op de belknop.

Stap 3

Voer de MMS-instellingen voor "Beeline" handmatig in op uw telefoon. Ga hiervoor naar het menu "Berichten", selecteer vervolgens "MMS" en ga naar het item "Instellingen". Maak een nieuw profiel aan en voer de naam BeeMMS in. Selecteer in het veld Gegevensdrager de optie Gprs. Houd er rekening mee dat Gprs op uw telefoon moet zijn geconfigureerd en verbonden, zodat u de MMS-service kunt configureren.

Stap 4

Voer Beeline in het veld Gebruikers-ID in, vul op dezelfde manier het veld Wachtwoord in. Voer vervolgens in de APN-kolom het MMC-serveradres in: mms.beeline.ru. Voer in het veld IP-adres 192.168.094.023 in. Voer vervolgens in het veld Berichtserver https:// mms / in. Sla het aangemaakte profiel op.

Stap 5

Als je problemen hebt met handmatige MMS-configuratie, gebruik dan de instructies voor individuele telefoonmodellen die op de Beeline-website staan https://mobile.beeline.ru/msk/setup/mms.wbp?bm=318f7548-2989-415d-9908 - 3b492dbfc95f. Selecteer uw telefoonmodel en volg de instructies.

Stap 6

Bestel sms met automatische MMS-instellingen als je een Nokia-telefoon hebt. Bel hiervoor het nummer 06741015 en wacht op het bericht. Sla vervolgens de ontvangen parameters op uw telefoon op. Voer de code 1234 in om de instellingen in te stellen.

Aanbevolen: