Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Kazachstan

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Kazachstan
Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Kazachstan

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Kazachstan

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Kazachstan
Video: Telefoonvergrendeling in Turkije - hoe u een meegebrachte telefoon ontgrendelt 2024, Mei
Anonim

Met de komst van internet is het zoeken naar een vast telefoonnummer, naam en adres van een abonnee veel eenvoudiger geworden, omdat er al open databases zijn voor bijna elke stad in Rusland en de aangrenzende landen.

Hoe vind je een telefoonnummer in Kazachstan
Hoe vind je een telefoonnummer in Kazachstan

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de speciale referentiedienst van uw stad om het telefoonnummer van een abonnee van een stationair apparaat te weten te komen, waarbij u alleen zijn achternaam, voornaam en patroniem of het exacte woonadres kent. U kunt het nummer van de helpdesk vinden door naar de officiële website van uw telefoonmaatschappij te gaan. Door het aangegeven nummer te bellen, vindt u de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Geef het exacte adres of de achternaam en initialen van de abonnee ter identificatie.

Stap 2

Gebruik speciale referentiebronnen om informatie te vinden over het telefoonnummer van een abonnee die in Kazachstan woont, bijvoorbeeld https://spravkaru.net/kazahstan/astana/, https://www.nomer.org/, of vind informatie over andere soortgelijke site… Houd er rekening mee dat de gegevens in de databases mogelijk verouderd zijn op het moment dat u ze opent. Ook worden de nummers aangegeven op de plaats van registratie en niet op de werkelijke verblijfplaats.

Stap 3

Vind de database van uw stad op het verkooppunt van cd's. Meestal zijn deze te vinden in verschillende markten. Dit is de minst betrouwbare methode omdat schijven virussen kunnen bevatten. Het is het beste om ze in de schijf van uw computer te plaatsen met uw antivirus ingeschakeld. Meestal wordt er gezocht op basis van de naam of straatnaam van de abonnee. Houd er rekening mee dat dergelijke databases meestal alleen per stad zijn gescheiden.

Stap 4

Als u de achternaam en voorletters of het adres van een abonnee van het stadstelefoonnetwerk wilt weten, gaat u op dezelfde manier te werk. De meeste databases kunnen op verschillende criteria worden doorzocht en de zoekopdracht kan ook op telefoonnummer worden uitgevoerd.

Stap 5

Wees uiterst voorzichtig - laat bij het zoeken op internet uw mobiele telefoonnummer nergens achter en stuur geen sms-berichten om de ontvangst van de dienst te bevestigen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit de trucs van oplichters.

Aanbevolen: