Hoe De Pieptoon Te Vervangen Door Muziek

Inhoudsopgave:

Hoe De Pieptoon Te Vervangen Door Muziek
Hoe De Pieptoon Te Vervangen Door Muziek

Video: Hoe De Pieptoon Te Vervangen Door Muziek

Video: Hoe De Pieptoon Te Vervangen Door Muziek
Video: Ervaar 4 minuten lang hoe het is om ernstige gehoorschade te hebben 2024, April
Anonim

Dankzij de speciale diensten die zijn verschenen, kunt u uw communicatie op een mobiele telefoon diverser en interessanter maken, en de verwachting van het antwoord van een andere abonnee opfleuren. Abonnees van de grootste telecomoperators kunnen ze op elk moment op een gemakkelijke manier aansluiten.

Hoe de pieptoon te vervangen door muziek
Hoe de pieptoon te vervangen door muziek

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen dankzij de "Hallo"-service elke melodie installeren in plaats van een kiestoon. Om het te activeren, bel je 0770 en druk je op de belknop (om uit te schakelen, gebruik het gratis nummer 0674090770), volg dan de instructies van de autoinformer. Het activeren van de dienst is gratis, maar het gebruik ervan kost u 1 roebel 50 kopeken per dag (als u een gebruiker bent van een prepaid betalingssysteem) en 45 roebel per maand (als u verbonden bent met een postpaid systeem).

Stap 2

Megafon-klanten kunnen een van de verschillende diensten kiezen die door de operator worden aangeboden om de beltoon in een melodie te veranderen. Bijvoorbeeld de "Music Channel"-service: met zijn hulp kun je een melodie kiezen uit een hele bibliotheek (die trouwens constant wordt bijgewerkt) van composities en deze installeren in plaats van de vervelende piepjes. Daarnaast heb je de beschikking over een dienst genaamd "Music Channel". Om hem aan te sluiten, belt u het gratis nummer 0770 en drukt u na het antwoordapparaat op de knop "5". Megafon-abonnees kunnen dergelijke diensten ook in- en uitschakelen in het Service-Guide zelfbedieningssysteem of in het Persoonlijk Account. Het is vermeldenswaard dat informatie over al deze diensten beschikbaar is op de officiële website van de operator (hun kosten, verbindingsvoorwaarden en nog veel meer).

Stap 3

Operator "MTS" heeft een service genaamd "GOOD'OK" om pieptonen te wijzigen. Om het te activeren, kunt u een van de voorgestelde speciale nummers bellen: 9505, 0550. Het is ook mogelijk om een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 111 * 28 #. Als geen van de voorgestelde methoden bij u past, helpt de zelfbedieningsservice "Internet Assistant" u verder. U kunt het gebruiken als u naar de officiële website van het MTS-bedrijf gaat. In het geval dat u de "Beep" moet uitschakelen, verzendt u de opdracht * 111 * 29 # of gebruikt u de "Internet-assistent". Voor de activering van de service zal de operator 50 roebel en 30 kopeken van uw account opnemen, de ontkoppeling is gratis.

Aanbevolen: