De Pieptoon Op Mts . Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Pieptoon Op Mts . Uitschakelen
De Pieptoon Op Mts . Uitschakelen

Video: De Pieptoon Op Mts . Uitschakelen

Video: De Pieptoon Op Mts . Uitschakelen
Video: Bosch Wasmachine piep signaal uitzetten bij Serie 6 2024, April
Anonim

De service "Beep" (GOOD'OK) van de mobiele operator MTS vertegenwoordigt de vervanging van de gebruikelijke piepjes door melodieën in afwachting van het antwoord van de abonnee. Na enige tijd de melodie te hebben gebruikt, willen sommigen nog steeds terugkeren naar de gebruikelijke pieptonen.

De pieptoon op mts. uitschakelen
De pieptoon op mts. uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om te stoppen met het gebruik van de "Beep"-service en terug te keren naar normale geluiden, moet u de service deactiveren. Dit kunt u doen door de servicecode vanaf uw telefoon in te toetsen of door uw persoonlijke account "Internet Assistant" op de MTS-website in te voeren.

Stap 2

Om de "Beep"-service uit te schakelen, kiest u * 111 * 29 # op uw mobiele telefoon en drukt u op de beltoets.

Stap 3

U kunt de dienst ook deactiveren met behulp van de "Internet Assistant" op de MTS-website. Ga hiervoor naar de MTS-website op www.mts.ru en ga naar de sectie "Internet-assistent". Hier moet u uw telefoonnummer en wachtwoord invoeren. Om het wachtwoord voor het invoeren van de "Internet-assistent" te achterhalen, kiest u * 111 * 25 # op uw telefoon en drukt u op de beltoets. Als reactie ontvangt u een bericht met uw wachtwoord

Voer het wachtwoord samen met uw telefoonnummer in het gedeelte "Internet-assistent" in en u wordt naar uw persoonlijke account geleid, waar u niet alleen de "Beep"-service kunt uitschakelen, maar ook andere services kunt beheren die voor u beschikbaar zijn.

Aanbevolen: