Hoe Pieptonen Te Vervangen Door Melodieën Op Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Pieptonen Te Vervangen Door Melodieën Op Megafoon
Hoe Pieptonen Te Vervangen Door Melodieën Op Megafoon

Video: Hoe Pieptonen Te Vervangen Door Melodieën Op Megafoon

Video: Hoe Pieptonen Te Vervangen Door Melodieën Op Megafoon
Video: Koken met Annie: Sam's recept 2024, April
Anonim

Zelfs als u uw telefoon nog niet hebt opgenomen, kunnen bellers een reden hebben om zich te verheugen. Megafon biedt haar klanten een service om pieptonen te vervangen door muziek en komische uitspraken. Stel persoonlijke melodieën in voor abonnees uit uw telefoonboek, feliciteer ze met de feestdagen of herinner ze aan belangrijke data.

Hoe pieptonen te vervangen door melodieën op Megafoon
Hoe pieptonen te vervangen door melodieën op Megafoon

Noodzakelijk

  • - een telefoon aangesloten op Megafon;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

De service "De kiestoon wijzigen" kan worden geactiveerd door vanaf uw mobiele telefoon naar 0770 te bellen. Volg na het verbinden de gesproken instructies van het systeem. Het gesprek is gratis.

Stap 2

U kunt ook een SMS-bericht sturen naar 0770. Wanneer u de code van een motief of een grap die op de Megafon-website is geselecteerd, verzendt, wordt deze automatisch besteld en geïnstalleerd voor alle bellers.

Stap 3

U kunt de piepjes vervangen via het registratieformulier op de website van de operator.

Stap 4

Verander piepjes in melodieën, sluit het "Muziekkanaal" aan - een reeks nummers in uw favoriete genre (om dit te doen, moet u het gratis nummer 0770 bellen en op knop 5 drukken of naar het gedeelte "Muziekkanalen" gaan op de "Megafon " website) of "Music Box" - een pakket melodieën voor een spotprijs (hiervoor moet u bellen naar nummer 0770, druk op knop 1 en ga naar de sectie "Muziekdoosjes" of plaats een applicatie op de website).

Stap 5

Het is mogelijk om een persoonlijke kiestoon in te stellen. Om dit te doen, kiest u het commando * 551 # en zoekt u vervolgens uw naam in de lijst. Als de naam van de abonnee niet in de lijst staat, stuur deze dan in een gratis sms-bericht naar 5510.

Stap 6

Met Megafon kunt u ook nummers van vrienden kopiëren. Met één druk op de knop kunt u door op * op het toetsenbord van uw telefoon te drukken de melodie kopiëren die tijdens het "kiezen" klonk. Als de beller de service "De kiestoon wijzigen" nog niet heeft geactiveerd, werkt deze automatisch bij het kopiëren van de melodie. "Een kopie van een melodie van een vriend" is een kans om naar alle melodieën te luisteren die de persoon die u belt heeft. Om dit te doen, belt u het nummer 0770, drukt u op de knop 6 en voert u het nummer van de vriend in om toegang te krijgen tot zijn verzameling.

Aanbevolen: