Hoe De Pieptoon Van De Telefoon Te Vervangen Door Een Melodie

Inhoudsopgave:

Hoe De Pieptoon Van De Telefoon Te Vervangen Door Een Melodie
Hoe De Pieptoon Van De Telefoon Te Vervangen Door Een Melodie

Video: Hoe De Pieptoon Van De Telefoon Te Vervangen Door Een Melodie

Video: Hoe De Pieptoon Van De Telefoon Te Vervangen Door Een Melodie
Video: Wapu Ep. #038: HEF BUNDY- Rookworst? Reggae? SpongeBob? 🦎 2024, Mei
Anonim

Klanten van alle grote gsm-bedrijven kunnen saaie piepjes vervangen door elke melodie of ringtone die ze leuk vinden. Dit is mogelijk dankzij een speciale service. Maar om het te gebruiken, moet de abonnee de dienst activeren op het aangegeven nummer of met behulp van het zelfbedieningssysteem.

Hoe de pieptoon van de telefoon te vervangen door een melodie
Hoe de pieptoon van de telefoon te vervangen door een melodie

instructies:

Stap 1

Een van die operators die de service biedt om pieptonen te vervangen door een melodie, is MTS. De aangeboden dienst heet "GOOD'OK". Om het te activeren, kunt u verschillende nummers gebruiken: bijvoorbeeld 9505 of 0550. Beide zijn alleen bedoeld voor oproepen vanaf een mobiele telefoon. Vergeet bovendien het USSD-commando * 111 * 28 # niet.

Gebruikers van deze telecomoperator kunnen op elk moment de MTS-website bezoeken en daar een servicesysteem vinden dat de Internet Assistant wordt genoemd. Houd er rekening mee dat het systeem niet alleen helpt bij het aansluiten van een kiestoon, maar ook bij het deactiveren ervan. De ontkoppelingsprocedure kan ook worden uitgevoerd met behulp van het USSD-verzoeknummer * 111 * 29 #. De kosten om verbinding te maken met de "GOOD'OK"-service bedragen 50 roebel en 50 kopeken, en er worden geen kosten in rekening gebracht voor het annuleren ervan.

Stap 2

Abonnees van de telecomoperator "Beeline" kunnen de dienst "Hallo" gebruiken om pieptonen te veranderen in een melodie. Om het te activeren, kiest u het verkorte nummer 0770 op het toetsenbord van uw mobiele apparaat en drukt u op de belknop. Om de verbinding te verbreken, wordt het nummer 0674090770 verstrekt. Trouwens, zodra u het eerste nummer belt, volgt u de instructies van de autoinformer of telefoniste, als u wacht op zijn antwoord.

Het is niet nodig om te betalen voor de activering van de dienst in Beeline, het geld wordt alleen van de rekening van de abonnee afgeschreven voor direct gebruik ervan. Vergeet niet dat de kosten die in rekening worden gebracht direct afhankelijk zijn van het gekozen betalingssysteem. Degenen die zijn aangesloten op het prepaid-systeem, betalen dagelijks 1 roebel en 50 kopeken, en postpaid-abonnees - 45 roebel per maand.

Stap 3

Klanten van Megafon hebben niet één dienst tot hun beschikking waarmee ze vervelende piepjes kunnen veranderen, maar meerdere. De eerste van hen wordt de "Music Box" genoemd. Hiermee kun je elk nummer kiezen (of het nu een beltoon of een melodie is) uit de enorme beschikbare bibliotheek, die trouwens vaak wordt bijgewerkt.

Daarnaast is er ook de dienst "Music Channel". De activering wordt uitgevoerd door nummer 0770: bel en druk na de instructies van de operator op knop 5. Maar om deze services te verbinden, kunt u niet alleen nummers gebruiken, maar ook speciale zelfbedieningssystemen, zoals Service Guide of Persoonlijk account. U kunt meer te weten komen over de kosten van het Music Channel en de Music Box op de officiële Megafon-website.

Aanbevolen: