Een Pieptoon Gratis Vervangen Door Een Melodie

Inhoudsopgave:

Een Pieptoon Gratis Vervangen Door Een Melodie
Een Pieptoon Gratis Vervangen Door Een Melodie

Video: Een Pieptoon Gratis Vervangen Door Een Melodie

Video: Een Pieptoon Gratis Vervangen Door Een Melodie
Video: HOE MAAK JE EEN MELODIE OP FL STUDIO? | FL Studio Tutorial (2021) 2024, April
Anonim

Om niet naar gewone pieptonen te luisteren wanneer u een nummer kiest, kunt u een speciale service gebruiken en in plaats daarvan uw favoriete melodie aansluiten. Het is beschikbaar voor abonnees van grote telecomoperators als MTS, MegaFon en Beeline.

Een pieptoon gratis vervangen door een melodie
Een pieptoon gratis vervangen door een melodie

instructies:

Stap 1

Klanten van het MTS-bedrijf kunnen de service van veranderende pieptonen activeren, die "GOOD'OK" wordt genoemd. Om het bij de operator te bestellen, belt u een van de aangegeven nummers: 0550 of 9505. Houd er echter rekening mee dat deze uitsluitend bedoeld zijn voor oproepen vanaf een mobiele telefoon. Daarnaast kunt u een ussd-verzoek sturen: * 111 * 28 #.

Stap 2

Als het voor u handiger is om verbinding te maken vanaf een computer, gebruikt u het zelfbedieningssysteem van de operator. Je kunt het gemakkelijk vinden op de officiële website van het MTS-bedrijf. Het systeem genaamd "Internet Assistant" is gemarkeerd met een rood pictogram en is daarom moeilijk te missen. Trouwens, dankzij dit kunt u niet alleen services activeren, maar ook de verbinding verbreken is op elk moment beschikbaar voor de gebruiker. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar het juiste gedeelte van de "Internet-assistent" te gaan. Deactivering kan ook worden uitgevoerd door het Ussd-commando * 111 * 29 # te verzenden.

Stap 3

In "Beeline" worden abonnees aangeboden om de service "Hallo" te bestellen, hiermee kunt u ook pieptonen vervangen door een melodie. Om verbinding te maken, belt u het verkorte nummer 0770. Om de service te deactiveren, kiest u het nummer 0674090770 op het toetsenbord van de telefoon. Na het verbinden zal een autoinformer of operator u antwoorden, waarvan de instructies moeten worden gevolgd.

Stap 4

Klanten van de telecomoperator "MegaFon" hebben toegang tot meer dan één dienst voor het aansluiten van een melodie, maar meerdere. Een daarvan heet de "Music Box". Hiermee kunt u elke gewenste compositie selecteren uit een grote lijst met liedjes en beltonen, waarvan de database regelmatig wordt bijgewerkt.

Stap 5

"Musical Channel" is een andere service van "MegaFon", waarmee abonnees vervelende piepjes kunnen verwijderen en in plaats daarvan muzikale composities kunnen installeren. Activeer deze door 0770 te bellen. Druk na het beantwoorden op 5. Vergeet niet dat u diensten kunt activeren via uw Persoonlijke Account en Servicegids.

Aanbevolen: