Internet Instellen Voor De Agent Op De Telefoon

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Voor De Agent Op De Telefoon
Internet Instellen Voor De Agent Op De Telefoon

Video: Internet Instellen Voor De Agent Op De Telefoon

Video: Internet Instellen Voor De Agent Op De Telefoon
Video: Tips & Tricks - Huawei: Internet instellen 2024, Mei
Anonim

Om applicaties op een mobiele telefoon te gebruiken waarvoor internettoegang nodig is, moet u automatische instellingen bestellen bij de provider. Ze worden geleverd door bedrijven als MegaFon, MTS en Beeline. Na ontvangst hoeft u niets extra's te configureren.

Internet instellen voor de agent op de telefoon
Internet instellen voor de agent op de telefoon

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van de MegaFon-telecomoperator, bestel dan de instellingen voor de internetverbinding door te bellen vanaf een vaste of mobiele telefoon. Bel in het eerste geval 502-55-00. Gebruik het telefoonnummer van de abonneeservice om vanaf uw mobiel een aanvraag te verzenden. Bovendien kunnen de klanten van dit bedrijf zich altijd persoonlijk aanmelden bij de communicatiesalon of bij het technische ondersteuningsbureau van de abonnee. Medewerkers van MegaFon zullen de dienst die u nodig hebt activeren en configureren.

Stap 2

Er is nog een andere manier om internet op een mobiele telefoon in te stellen. Stuur gewoon een verzoek via sms naar het verkorte nummer 5049. Let op dat u in de tekst het nummer 1 moet vermelden. Als u dit vervangt door 2 of 3, kunt u mms-instellingen bestellen, evenals wap.

Stap 3

Voor gebruikers van de MTS-operator is het nummer 0876. Bel het om automatische internetinstellingen te krijgen. Oproepen naar dit nummer worden niet in rekening gebracht in het thuisnetwerk (dat wil zeggen, ze zijn helemaal gratis). Ga naar de officiële website van het MTS-bedrijf om de service te activeren. Daar vindt u een kort formulier dat u moet invullen (u hoeft in de regel alleen uw mobiele telefoonnummer in te vullen). In dit geval zijn de bestelinstellingen volledig gratis, alleen de hoeveelheid gedownloade inhoud wordt later betaald.

Stap 4

Beeline-abonnees om internetinstellingen te ontvangen, moeten een USSD-verzoek verzenden * 110 * 181 #. Zo kan GPRS op de mobiele telefoon worden geactiveerd. Als je andere instellingen nodig hebt, maar deze passen niet bij je, gebruik dan een ander gratis nummer: * 110 * 111 #. Typ het op het toetsenbord en druk vervolgens op de belknop. Vergeet na het ontvangen en opslaan van de automatische instellingen niet om uw apparaat opnieuw op te starten. De service wordt onmiddellijk actief nadat de simkaart zich weer in het Beeline-netwerk heeft geregistreerd.

Aanbevolen: