Hoe De Locatie Van De Cel Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Cel Te Bepalen?
Hoe De Locatie Van De Cel Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Cel Te Bepalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Cel Te Bepalen?
Video: Te veel TOETSEN op jouw school? | De waarheid over SCHOOLSTRESS 2024, Mei
Anonim

Als een persoon de locatie van een mobiele telefoon en dus de eigenaar ervan moet bepalen, kan hij contact opnemen met zijn telecomoperator. Sommigen van hen (bijvoorbeeld Beeline, MTS en MegaFon) bieden hun abonnees een speciale zoekservice.

Hoe de locatie van de cel te bepalen?
Hoe de locatie van de cel te bepalen?

instructies:

Stap 1

Om de Beeline-klant de locatie van de telefoon te laten bepalen, moet hij de dienst bestellen. Hiervoor geeft de operator een verkort nummer 684. De abonnee hoeft hem enkel een sms-bericht te sturen met de Latijnse letter L (met hoofdletters). U kunt meer informatie vinden over de kosten van het verzenden van elk van deze berichten op de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

Als u klant bent van de MTS-telecomoperator, moet u deze aansluiten voordat u de dienst rechtstreeks kunt gebruiken. Het nummer dat zowel voor activering als voor gebruik van de "Locator" dient is 6677. Met zijn hulp kunt u geheel gratis de locatie van uw mobiele telefoon opvragen. Overigens kunt u het opgegeven aantal de klok rond gebruiken.

Stap 3

Megafon-abonnees kunnen kiezen welk type service ze willen gebruiken. Het feit is dat er twee verschillende soorten zijn: de ene is universeel, absoluut alle klanten van het bedrijf kunnen het bestellen, en de tweede is eng gericht, het is alleen bedoeld voor een bepaalde groep. Het omvat alleen ouders en kinderen die een Ring-Ding- of Smeshariki-tarief hebben geactiveerd. Vergeet niet dat de exploitant van tijd tot tijd wijzigingen kan aanbrengen in de servicevoorwaarden, inclusief de tarieven.

Stap 4

Zoals reeds vermeld, kan iedereen een ander type Locator-service gebruiken (en hiervoor hoeft u niet aangesloten te zijn op een specifiek tariefplan). U moet echter eerst de service activeren en vervolgens naar een locatie zoeken. Ga naar de site locator.megafon.ru en vul daar de aanvraag voor verbinding in. Na verwerking van uw aanvraag stuurt de telefoniste u een bericht met de coördinaten.

Aanbevolen: