Hoe U Uw Telefoongeheugen Groter Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoongeheugen Groter Kunt Maken
Hoe U Uw Telefoongeheugen Groter Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoongeheugen Groter Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoongeheugen Groter Kunt Maken
Video: Tips om je telefoongeheugen te beheren - Kieskeurig 2024, Mei
Anonim

Het algemene principe van het vergroten van het telefoongeheugen kan worden beschouwd als de overdracht van alle mogelijke informatie van het telefoongeheugen naar het flashgeheugen, aangezien het de vrije ruimte is die door het besturingssysteem als RAM wordt gebruikt.

Hoe u uw telefoongeheugen groter kunt maken
Hoe u uw telefoongeheugen groter kunt maken

Noodzakelijk

  • - Appman;
  • - Launcher;
  • - FExplorer

instructies:

Stap 1

Gebruik de optie om SMS-berichten op een geheugenkaart op te slaan om het RAM-geheugen van de telefoon te vergroten.

Stap 2

Verwijder het systeembestand C: SystemDataApp

c.dlb, ontworpen om gegevens over geïnstalleerde applicaties op te slaan. Bestandsherstel wordt automatisch uitgevoerd, maar maakt tot 0,5 MB RAM vrij.

Stap 3

Gebruik een geheugenstick om alle informatie op te slaan en kies de minst resource-intensieve antivirustoepassing.

Stap 4

Stop met het gebruik van Java en daarop gebaseerde programma's en schakel de actieve modus uit. Het standaardthema en de verdeling van pictogrammen in het menu per map zullen terugkeren tot 1 MB RAM.

Stap 5

Gebruik Appman om services uit te schakelen: - screensaver; - autolock; - watcher; - USBWatcher; - faxmodem; - LogServ; - SRCS.

Stap 6

Probeer de weergavekleur te verminderen tot 65.000 kleuren. Deze actie wordt niet visueel waargenomen, maar u kunt het RAM-geheugen van de telefoon vergroten.

Stap 7

Gebruik het hulpprogramma FExplorer om de kenmerken van alle mappen te wijzigen. Vouw E: SystemApps uit en stel function-file-set attributes-hide-on in. Verander de attributen van FExporer zelf niet! Start uw telefoon opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Geniet van de eenvoud en kracht van de Launcher-app: zet gewoon je telefoon uit, laad hem op en zet hem weer aan. Deze actie levert maximaal 3,7 MB RAM op.

Stap 9

Schakel de Bluetooth-functie uit en wis het telefoongeheugen.

Stap 10

Controleer op de aanwezigheid van de map Recogs op de geheugenkaart en verwijder deze.

Stap 11

Probeer uw mobiele apparaat op te starten in de veilige modus. Met deze actie kunt u een bepaalde hoeveelheid RAM vrijmaken.

Stap 12

Vergeet niet een zachte reset uit te voeren - start uw mobiele apparaat opnieuw op om ongebruikte applicaties af te sluiten.

Aanbevolen: