Hoe U Het Geheugen Van Uw Sony Ericsson-telefoon Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geheugen Van Uw Sony Ericsson-telefoon Kunt Vergroten
Hoe U Het Geheugen Van Uw Sony Ericsson-telefoon Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het Geheugen Van Uw Sony Ericsson-telefoon Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het Geheugen Van Uw Sony Ericsson-telefoon Kunt Vergroten
Video: КАК ПОГИБ SONY ERICSSON - ЛУЧШИЙ ТЕЛЕФОН В ИСТОРИИ 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Sony Ericsson worden gepositioneerd als volwaardige multimedia-apparaten waarmee u naar muziek kunt luisteren, films kunt kijken en games kunt spelen. Om de vrije ruimte op een mobiele telefoon van dit merk te maximaliseren, kunt u een aantal eenvoudige stappen volgen.

Hoe u het geheugen van uw Sony Ericsson-telefoon kunt vergroten
Hoe u het geheugen van uw Sony Ericsson-telefoon kunt vergroten

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon extra geheugenkaarten ondersteunt, koop dan een grotere kaart dan de kaart die bij het standaardpakket van de telefoon wordt geleverd. Wees echter voorzichtig, uw telefoon ondersteunt mogelijk geen grote geheugenkaart. Controleer uw geheugenkaart altijd na aankoop door deze direct na aankoop in uw telefoon te plaatsen. Om de vrije ruimte op de kaart te maximaliseren, verwijdert u alle bestanden via de bestandsbeheerder van uw telefoon of gebruikt u een kaartlezer en verwijdert u de bestanden via uw computer.

Stap 2

Verwijder alle bestanden die je niet nodig hebt met de bestandsbeheerder van je telefoon. In veel modellen van dit merk kunt u meerdere bestanden tegelijk verwijderen nadat u ze eerder hebt gemarkeerd. Grijp deze kans om tijd te besparen.

Stap 3

U kunt ook bestanden uit het telefoongeheugen verwijderen met behulp van een computer, nadat u de mobiele telefoon eerder met de computer hebt gesynchroniseerd. Meestal vindt u alle benodigde componenten hiervoor in het mobiele pakket, anders moet u ze zelf zoeken. U kunt een datakabel voor synchronisatie kopen in een winkel voor mobiele telefoons en de stuurprogramma's downloaden op de officiële website www.sonyericsson.com. Installeer de stuurprogramma's en sluit vervolgens de telefoon aan op de computer. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren, anders kan de synchronisatie fout gaan.

Stap 4

Sluit uw telefoon aan op uw computer, start de synchronisatiesoftware. Open het bestandsmenu van je telefoon. Verwijder bestanden die u niet nodig heeft, evenals fabrieksmelodieën, foto's en video's. Als deze bestanden zijn beveiligd, maakt u dezelfde bestanden, maar weegt één kilobyte en kopieert u ze, waarbij u de originele vervangt. Zo maximaliseer je de vrije ruimte op je telefoon.

Aanbevolen: