Hoe Het Geheugen Op Een USB-flashstation Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Op Een USB-flashstation Te Vergroten
Hoe Het Geheugen Op Een USB-flashstation Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op Een USB-flashstation Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op Een USB-flashstation Te Vergroten
Video: How to increase storage of your pendrive || how to double usb storage 2024, April
Anonim

Het komt voor dat je naar een vriend komt om een nieuwe film of game te herschrijven, en tijdens het proces blijkt dat "er niet genoeg schijfruimte is" - de flashdrive is gewoon vol. En waarom is het geen rubber? Helaas is de grootte van de geheugenkaart constructief ingesteld en kan deze alleen naar beneden worden gewijzigd. Maar u kunt geen informatie van een flashstation verwijderen - het is allemaal nodig en u kunt niet naar huis gaan zonder een film.

Flash-kaarten
Flash-kaarten

Noodzakelijk

Computer (laptop), software

instructies:

Stap 1

Alle informatie (bestand) kan worden gecomprimeerd - om de grootte van het origineel te verkleinen. Vind mappen met tekstdocumenten (.doc,.xls) op de geheugenkaart, er zijn veel WinRAR-programma's uitgevonden om ze te comprimeren, WinZIP verkleinen ze de grootte van het document door ze bijna te vertienvoudigen in een aparte archiefmap. Maar het probleem is dat de grootte van het tekstdocument zelf aanvankelijk klein is, en als de werken van Lenin niet op uw flashstation worden opgeslagen, is de vrijgekomen ruimte voor de film niet voldoende.

WinRAR-archiver
WinRAR-archiver

Stap 2

Wat kan er nog meer op een "mobiel" opslagmedium, natuurlijk foto's. De grootte van de foto na de camera kan 10 MB bereiken, maar je hebt zelf foto's van goede kwaliteit van enkele honderden kilobytes gezien, feit is dat de camera veel afval vasthoudt, je kunt de foto "opschonen" - je kunt ook verklein de grootte met behulp van speciale software, die volledig op internet staat. Het belangrijkste criterium voor het verkleinen van een foto is het behoud van de kwaliteit van de afbeelding zelf.

Fotocompressiesoftware compression
Fotocompressiesoftware compression

Stap 3

Ja, je bent een fervent muziekliefhebber, draag zoveel muziek. Dit is waar je echt megabytes aan vrije ruimte kunt vrijmaken. Er zijn ook programma's voor het comprimeren van muziekbestanden, het is eenvoudig en intuïtief om ze te gebruiken. De grootte van het muziekbestand wordt verkleind door de opnamebitsnelheid te verlagen, maar je moet het niet tot nul verlagen, dan zal het gewoon walgelijk zijn om naar dergelijke muziek te luisteren. Het is ook mogelijk om de bestanden die beschikbaar zijn op de video, of de film zelf die u wilt herschrijven, te comprimeren, maar deze procedure is vrij lang en kan 4 tot 10 uur of langer duren.

Aanbevolen: