Hoe Het IPod-geheugen Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het IPod-geheugen Te Vergroten?
Hoe Het IPod-geheugen Te Vergroten?

Video: Hoe Het IPod-geheugen Te Vergroten?

Video: Hoe Het IPod-geheugen Te Vergroten?
Video: How to Increase iPod Memory : Tech Yeah! 2024, Mei
Anonim

Zelfvergroting van het geheugen van iPod- en iPhone-apparaten is theoretisch mogelijk, het is ook heel goed mogelijk om in de praktijk te implementeren, maar in de meeste mogelijke resultaten kun je je apparaat gewoon verpesten, zelfs als je speciale vaardigheden hebt.

Hoe het iPod-geheugen te vergroten?
Hoe het iPod-geheugen te vergroten?

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Lees het overzicht voor uw model goed door en zorg ervoor dat u een extra geheugenmodule in uw model kunt installeren. Probeer dit niet zelf te doen, zelfs als u over de juiste vaardigheden beschikt, kunt u het apparaat beschadigen. Deze functie is voornamelijk aanwezig in nieuwere modellen van spelers en is niet beschikbaar voor oude.

Stap 2

Als uw apparaat een ouder model is en geen ondersteuning biedt voor het op de gebruikelijke manier uitbreiden van het geheugen door een nieuwe schijf toe te voegen, lees dan de informatie over het op andere manieren uitbreiden van de fysieke geheugenmodule voor uw specifieke draagbare apparaat. Meestal zijn ze gebaseerd op het vervangen van het geheugenapparaat door een groter exemplaar.

Stap 3

Volg de instructies die u hebt gevonden om het geheugen van uw speler te vergroten. Omdat in veel apparaten de geheugenchip aan andere interne inhoud is gesoldeerd, is het toch aan te raden om contact op te nemen met de specialisten van de servicecentra, of om het apparaat niet te bederven en het in de toekomst gewoon door een nieuw exemplaar te vervangen. U kunt hier informatie over dit onderwerp lezen: https://www.iguides.ru. Welke beoordelingen je ook hebt gehoord, onthoud dat in de meeste gevallen de toename van het geheugen op oudere modellen het apparaat bederft buiten de mogelijkheid van herstel.

Stap 4

Hoewel het vergroten van het fysieke geheugen van draagbare Apple-apparaten in de meeste gevallen niet lukt, is het eenvoudig om het RAM-geheugen te vergroten zonder het risico te lopen het te breken. Om dit te doen, moet u Repo-pictogrammen downloaden en installeren op uw apparaat. Maak de nodige instellingen en ga dan verder met de installatie van een andere extra applicatie, die de hoeveelheid RAM tot 70-80 eenheden zal verhogen.

Stap 5

Download de iMemoryEnhancer-app en installeer deze op uw draagbare apparaat. Nadat u de nodige aanpassingen heeft gemaakt, controleert u de toewijzing en prestaties van systeembronnen.

Aanbevolen: