Hoe Het Geheugen Van Een Smartphone Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Van Een Smartphone Te Vergroten
Hoe Het Geheugen Van Een Smartphone Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Van Een Smartphone Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Van Een Smartphone Te Vergroten
Video: Creëer opslagruimte op je iDevice zonder iets te verwijderen - EDITIE NL 2024, Mei
Anonim

In ons tijdperk van digitale technologie heeft bijna iedereen meerdere moderne gadgets op voorraad. In het geval dat u ze constant gebruikt, zal hun geheugen snel de bronnen uitputten voor het opnemen van audio, video, games en tekstbestanden. Hoe vergroot je de hoeveelheid geheugen op bijvoorbeeld een smartphone?

Hoe het geheugen van een smartphone te vergroten
Hoe het geheugen van een smartphone te vergroten

instructies:

Stap 1

Let op: het is onmogelijk om de hoeveelheid geheugen op een smartphone fysiek te vergroten, maar sommige fabrikanten zorgden toch voor irrationele gebruikers en creëerden nieuwe apparaten (bijvoorbeeld op basis van Android) waarmee je applicaties kunt overzetten en installeren naar een nieuwe verwijderbare geheugenkaart van een oude.

Stap 2

Koop een nieuwe geheugenkaart van het vereiste formaat (bijvoorbeeld MicroSD) en bij voorkeur een groter volume dan de vorige in een mobiele winkel of digitale winkel. Installeer het op uw smartphone.

Stap 3

In het geval dat het onmogelijk is om applicaties over te zetten naar een geheugenkaart, of de installatie van extra geheugen niet mogelijk is door de technische mogelijkheden van dit smartphonemodel, moet u afscheid nemen van enkele bestanden.

Stap 4

Installeer de nieuwe versie van de bestandsbeheerder voor uw gadget (voor Android kunt u deze vinden op de Android Market - https://market.android.com). Het is met zijn hulp dat je video's of foto's moet verwijderen die niet langer nodig zijn. Zorg ervoor dat u zoekt naar tijdelijke bestanden (mappen met de tmp-extensie) met gegevens die zijn overgebleven van reeds verwijderde games en applicaties. Controleer hoeveel geheugen je hebt weten vrij te maken

Stap 5

Als u niet tevreden bent met het resultaat van het opschonen van het geheugen, zult u verschillende actieve games en/of applicaties moeten verwijderen. Kijk naar de statistieken om erachter te komen hoe lang geleden je een applicatie niet hebt gebruikt of geen games hebt gespeeld. Verwijder ze uit het geheugen van de smartphone. Begin met games, omdat ze vanwege de graphics altijd veel geheugenruimte in beslag nemen. En de applicatie, als je hem plotseling nodig hebt, kun je hem altijd opnieuw installeren.

Stap 6

Open na het verwijderen de tijdelijke mappen opnieuw. Controleer of er nog bestanden in het geheugen van de smartphone zijn van verwijderde applicaties en games.

Aanbevolen: