Hoe Het RAM-geheugen Op Nokia Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het RAM-geheugen Op Nokia Te Vergroten
Hoe Het RAM-geheugen Op Nokia Te Vergroten

Video: Hoe Het RAM-geheugen Op Nokia Te Vergroten

Video: Hoe Het RAM-geheugen Op Nokia Te Vergroten
Video: How to Increase RAM on Windows 10 (Complete Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Het vergroten van het RAM-geheugen van mobiele apparaten is niet voor elk model beschikbaar en kan ook van veel factoren afhangen. Deze functie is in ieder geval vooral beschikbaar voor smartphones.

Hoe het RAM-geheugen op Nokia te vergroten
Hoe het RAM-geheugen op Nokia te vergroten

instructies:

Stap 1

Selecteer alle berichten op je telefoon en verplaats ze naar de geheugenkaart, waarna er wat smartphonebronnen vrijkomen, die in de toekomst kunnen worden gebruikt om de prestaties te verbeteren.

Stap 2

Verwijder het gegevensbestand over de applicaties die op uw smartphone zijn geïnstalleerd, het bevindt zich in de geheugenmap van het apparaat en heet systemdataApparc.db. Het verwijderen ervan mag de werking van het systeem niet nadelig beïnvloeden.

Stap 3

Verander het thema van je telefoon naar de standaard, verwijder ook extra panelen en menu's uit de instellingen in de standby-modus, omdat ze ook een bepaalde hoeveelheid RAM gebruiken. Stel de menu's in als mappen.

Stap 4

Gebruik de Appman-applicatie om het systeem te reinigen van processen zoals faxmodem, ScreenSaver, UsbWatcher, LogServ, watcher, SRCS, autolock, die actief zijn, maar zelden worden gebruikt en in de meeste gevallen helemaal niet worden gebruikt.

Stap 5

Verminder het aantal kleuren dat door het scherm wordt verzonden in de telefooninstellingen. Sluit het antivirusprogramma, verwijder de map Recogs van de geheugenkaart. Het is het beste om uw apparaat opnieuw op te starten voordat u het spel op uw smartphone start.

Stap 6

Gebruik ook het maken van een thema voor uw telefoon, bij activering waarvan alle processen die u niet nodig heeft om uw mobiele apparaat te gebruiken, worden verwijderd. Om deze bewerking uit te voeren, hebt u mogelijk speciale vaardigheden nodig van een zelfverzekerde smartphonegebruiker, want als u dit of dat proces uit de download verwijdert, kunt u de toegang tot alle functies van het mobiele apparaat verwijderen. Gebruik hiervoor de AppKiller, Taskman, Python, Python Script Shell-software. Al deze toepassingen werken alleen als ze in het telefoongeheugen zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: