Hoe De Kosten Van Een Bericht Te Weten Te Komen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kosten Van Een Bericht Te Weten Te Komen?
Hoe De Kosten Van Een Bericht Te Weten Te Komen?

Video: Hoe De Kosten Van Een Bericht Te Weten Te Komen?

Video: Hoe De Kosten Van Een Bericht Te Weten Te Komen?
Video: Hoe kun je de hypotheekrente verlagen? 2024, Mei
Anonim

De prijzen voor het versturen van sms en mms naar reguliere nummers staan vermeld in het tariefplan, en je kan ze altijd raadplegen op de officiële website van je gsm-operator. Een ander ding is korte nummers. Natuurlijk is het erg handig om op deze manier voor goederen en diensten te betalen, wees gewoon uiterst voorzichtig - trap niet in de trucs van oplichters en controleer altijd de kosten van een sms voordat u deze verzendt.

Hoe de kosten van een bericht te weten te komen?
Hoe de kosten van een bericht te weten te komen?

Noodzakelijk

  • - computer of communicator;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Controleer de kosten van het verzenden van berichten, zelfs als de prijs voor hen is aangegeven - oplichters informeren hun potentiële slachtoffers vaak verkeerd. Dit gebeurt vooral vaak op dubieuze internetbronnen (allerlei online quizzen, de zogenaamde "Databases", enz.). Het komt voor dat de werkelijke kosten tientallen of zelfs honderden keren hoger zijn dan het was geschreven. En zelfs als de nummers correct zijn aangegeven, blijkt dat om de service te ontvangen, u niet één, maar meerdere van dergelijke sms-berichten moet verzenden, dus lees de informatie die in kleine lettertjes wordt aangegeven zeer aandachtig.

Stap 2

Controleer de kosten van het bericht rechtstreeks vanaf uw mobiel. Om dit te doen, hoeven MTS- en Beeline-abonnees alleen een sms te sturen naar het opgegeven korte nummer, in de tekst waarvan een vraagteken moet staan. Abonnees van het Megafon-netwerk in de tekst van zo'n sms moeten een $ teken plaatsen of een USSD-commando * 107 * short_number # sturen. Voor Tele2-abonnees zou het commando er als volgt uit moeten zien: * 125 * short_number *. De werkelijke kosten van het bericht en informatie over de provider worden aangegeven in de antwoord-sms. De dienst is gratis.

Stap 3

Gebruik een online hulpdienst. Bijvoorbeeld: - https://smscost.ru/- https://stoimost-sms.ru/- https://smsnumbers.ru/search/- https://smswm.ru/- https:// sms- prijs.ru / nummer / Voor MTS-abonnees: -

Stap 4

Ga naar de pagina van een van de bovenstaande services en voer het verkorte nummer in waarin u geïnteresseerd bent in het daarvoor bestemde veld. Klik op de juiste knop ("Zoeken", "Hoeveel?", "Ontdek de kosten", enz.) of druk gewoon op de Enter-toets - de berichtprijs en informatie over de provider worden op uw computerscherm weergegeven.

Stap 5

Vraag informatie over het nummer waarin u geïnteresseerd bent in een zoekmachine. In de zoekbalk kun je als volgt schrijven: "SMS naar nummer 1234" of "kort nummer 1234". Of doe een aanvraag voor een specifieke dienst (product) of leverancier (verkoper). Er worden voortdurend nieuwe verkorte nummers geregistreerd en de benodigde informatie staat misschien gewoon niet in de bovenstaande databases, maar ze kunnen wel op een forum of in iemands blog worden gevonden. Het is handig om dit te doen, zelfs als u al informatie hebt ontvangen via een van de bovenstaande methoden. Het is beter om 5 minuten tijd te besteden, de beoordelingen van mensen opnieuw te lezen en ervoor te zorgen dat alles in orde is, dan je eigen geld te verspillen.

Aanbevolen: