Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Weten Te Komen
Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Weten Te Komen
Video: How to get 100 Subscribers on YouTube EVERY DAY 2024, April
Anonim

Op elk moment en op elke plaats is het nu mogelijk om informatie te verkrijgen over de locatie van een andere abonnee. Dit kan redelijk snel en probleemloos. Hiervoor hebben operators hun eigen diensten. Hun aanbod is echter niet gratis.

Hoe de locatie van de abonnee te weten te komen
Hoe de locatie van de abonnee te weten te komen

instructies:

Stap 1

Met behulp van "Mobile locator" van "Beeline" kunnen abonnees op elk moment de locatie van een andere abonnee achterhalen. Service-activering is beschikbaar op 06849924; het verzoek wordt verzonden door kort nummer 684. Stuur er gewoon een bericht naar met de tekst "L". De kosten van elk verzoek zijn 2 roebel 05 kopeken, maar er zijn geen verbindings- en abonnementskosten.

Stap 2

De operator "MTS" biedt zijn klanten een dienst aan met de naam "Locator". Om verbinding te maken, moet u een bericht sturen naar 6677. Het bericht zelf moet het nummer bevatten van de abonnee waarvan u de locatie wilt weten. Na het versturen van een sms ontvangt deze abonnee een bericht (dit keer met je nummer). Vervolgens zal hij uw verzoek moeten bevestigen of afwijzen. Elk dergelijk verzoek kost u ongeveer 10 roebel (of meer, omdat de kosten voor elk tarief kunnen verschillen).

Stap 3

Megafon-gebruikers hebben niet alleen toegang tot de dienst via hun mobiele telefoon, maar ook via hun computer. Ga hiervoor naar de site locator.megafonkavkaz.ru, waar u informatie kunt krijgen over de locatie van een andere abonnee. Bovendien is het mogelijk om dergelijke informatie te ontvangen door te bellen naar 0888 of een USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # te gebruiken. Nadat u een van deze nummers heeft gebeld, ontvangt de andere abonnee uw verzoek, dat hij (zoals in "MTS") moet bevestigen (of weigeren). Om zijn locatie te bevestigen, moet de abonnee de tekst "+" en uw telefoonnummer naar het gratis nummer 000888 sturen. De operator zal voor elk verzoek 5 roebel van uw account aftrekken.

Aanbevolen: