Hoe De Oproepen Van Een Abonnee Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Oproepen Van Een Abonnee Te Weten Te Komen
Hoe De Oproepen Van Een Abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Oproepen Van Een Abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Oproepen Van Een Abonnee Te Weten Te Komen
Video: HOE DENKEN BANKZITTERS KIJKERS OVER ONS? 2024, Mei
Anonim

De abonnees die gebruik maken van de diensten van communicatie-operators zoals "MTS", "Megafon" of "Beeline" kunnen de oproepen van een bepaalde abonnee te weten komen door het account te specificeren. Het stelt u ook in staat om meer te weten te komen over andere inkomende of uitgaande oproepen, de kosten van oproepen en nog veel meer.

Hoe de oproepen van een abonnee te weten te komen
Hoe de oproepen van een abonnee te weten te komen

instructies:

Stap 1

Om de "Account Detailing"-service te bestellen, moeten MTS-klanten het USSD-verzoeknummer * 111 * 551 # op het toetsenbord kiezen en op de belknop drukken. Met dit nummer kunnen alle abonnees van de operator informatie ontvangen over de acties die de afgelopen drie dagen met zijn persoonlijke account zijn uitgevoerd. De gebruikers hebben ook de beschikking over het nummer voor het verzenden van sms-berichten 1771. In de tekst van het bericht moet de code 551 worden vermeld. Daarnaast kan een klant van het MTS-netwerk gebruik maken van de Mobile Portal (een zelfbedieningssysteem op de officiële website van het bedrijf).

Stap 2

Als u verbonden bent met de Megafon-telecomoperator, gebruikt u om de service te activeren een speciaal systeem genaamd Service Guide. Het is heel gemakkelijk te vinden: het bevindt zich in het gedeelte met dezelfde naam op de officiële website van het bedrijf. Houd er rekening mee dat de volledige lijst met secties zich aan de linkerkant van de sitepagina bevindt (op welke sectie u zich ook bevindt). Trouwens, de abonnee van deze operator kan hulp krijgen in elke communicatiesalon van het bedrijf, evenals in het ondersteuningsbureau voor abonnees.

Stap 3

Abonnees die Beeline-communicatiediensten gebruiken, kunnen ook op elk gewenst moment een gedetailleerd persoonlijk account bij de operator bestellen. Door de dienst te bestellen, ontvangt de gebruiker informatie over de nummers (inkomend, evenals die waarnaar werd gebeld), het tijdstip van oproepen, de kosten van verzonden berichten, gesprekken, het type oproepen, de duur van de oproepen en nog veel meer. Het is mogelijk om accountdetails rechtstreeks vanaf de officiële website van de Beeline-operator aan te sluiten: vul een speciale aanvraag in en verzend deze. Deze methode is universeel voor alle abonnees (ongeacht welk betalingssysteem ze gebruiken).

Aanbevolen: