Hoe De Balans Van Megafon . Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van Megafon . Te Weten Te Komen
Hoe De Balans Van Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Balans Van Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Balans Van Megafon . Te Weten Te Komen
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, April
Anonim

Het saldo van een mobiele telefoonrekening is het bedrag waar mensen vaak in geïnteresseerd zijn. Daarom probeert elke mobiele operator de procedure voor het verduidelijken van zijn evenwicht zo optimaal en licht mogelijk te maken. Het bedrijf "Megafon" blijft ook niet achter bij anderen. Daarom is het voor abonnees van deze mobiele operator vrij eenvoudig om hun saldo te achterhalen. En er zijn veel manieren om uit te kiezen.

Hoe de balans van Megafon. te weten te komen
Hoe de balans van Megafon. te weten te komen

Het is nodig

  • -mobiele telefoon;
  • -computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het saldo te achterhalen is via sms. Kies gewoon een speciale opdracht op uw telefoon om deze bewerking uit te voeren. Megafon heeft een cijfercombinatie voor het aanvragen van een saldo als volgt: * 100 #. Als reactie op uw verzoek ziet u alle informatie over het saldo van uw telefoonrekening op het scherm van uw mobiele telefoon.

Stap 2

Ook kunt u via sms het saldo als volgt achterhalen. Stuur een bericht met een tekst of leeg naar 000100. En wacht op een antwoord. De sms die u ontvangt, geeft aan hoeveel geld er nog op uw rekening staat.

Stap 3

Als u altijd op de hoogte wilt zijn van uw account en nauwelijks op uw telefoon hoeft te kijken, zal de service "Live Balance" u helpen. Om verbinding te maken, gaat u naar de officiële website van "Megafon" megafon.ru, selecteert u het juiste gedeelte en voert u vervolgens uw telefoonnummer in. U ontvangt een sms om de verbinding met de dienst te bevestigen. Vergeet niet dat het wordt betaald. De eerste twee weken kun je het live saldo gratis als test gebruiken. En dan zullen ze u abonnementskosten in rekening brengen - 30 roebel per maand. Maar je ziet alle wijzigingen in je account direct op het scherm van je mobiele telefoon.

Stap 4

U kunt de status van uw telefoonrekening ook verduidelijken door gewoon het korte nummer 0501 te bellen. U kunt dus contact opnemen met de autoinformer die u de nodige informatie zal geven over uw saldo, bestede en resterende minuten (voor die tarieven waarvoor dit relevant is).

Stap 5

Als, om wat voor reden dan ook, alle bovenstaande methoden niet bij u passen, kunt u de balans op de ouderwetse manier achterhalen - in het gezelschap van een mobiele operator. Kom gewoon naar een willekeurig filiaal met een paspoort en vraag om de informatie die je nodig hebt. De vrouwelijke vertellers controleren de database en vertellen je wat je interesseert.

Aanbevolen: