Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Beeline Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Beeline Te Weten Te Komen
Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Beeline Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Beeline Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Rest Van Het Verkeer Op Beeline Te Weten Te Komen
Video: Google меняет правила игры или что такое Rich Communication Services (RCS) 2024, April
Anonim

Wie vaak mobiel internet gebruikt, moet de rest van het verkeer op de Beeline weten. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een referentienummer te kiezen of een speciale applicatie te downloaden van de operator.

Probeer de rest van het verkeer op Beeline vanaf je telefoon te achterhalen
Probeer de rest van het verkeer op Beeline vanaf je telefoon te achterhalen

instructies:

Stap 1

De snelste manier om de rest van het verkeer op Beeline te achterhalen, is door het USSD-verzoek * 107 # te gebruiken. Informatie over het aantal resterende megabytes wordt op het scherm weergegeven of in de vorm van een sms naar je mobiele nummer gestuurd. Desalniettemin werkt deze methode mogelijk niet op sommige telefoonmodellen, dus probeer het korte nummer 06745 te bellen en u ontvangt ook een bericht met de nodige informatie. Deze methode is ook relevant voor eigenaren van Beeline-modems: verwijder gewoon de simkaart uit het apparaat en plaats deze in de telefoon.

Stap 2

Probeer het verkeer op Beeline te controleren via het persoonlijke account van de abonnee op de officiële website van de operator. Verkrijg uw login en wachtwoord door de instructies op de pagina te volgen. Ga naar het gedeelte met informatie over je nummer en let op het tabblad "Internetverkeer". Als u erop klikt, worden de gegevens over het huidige saldo in een speciaal venster weergegeven.

Stap 3

U kunt de rest van het verkeer achterhalen met behulp van een applicatie genaamd "My Beeline", die op hun apparaten kan worden geïnstalleerd door gebruikers van smartphones en tablets met iOS, Android en Windows Mobile. U kunt het downloaden op de officiële website van de exploitant. Na het voltooien van een snelle registratie, heeft u toegang tot alle informatie op uw nummer in uw persoonlijke account. Ook is de mogelijkheid om een speciale help-applicatie te installeren beschikbaar voor gebruikers van verschillende sociale netwerken.

Stap 4

Controleer de rest van het verkeer op Beeline door een enkel gratis referentienummer 0611 te bellen. U kunt automatisch informatie krijgen door het juiste item in het spraakmenu te selecteren of rechtstreeks contact opnemen met de operator door op de "0"-toets te drukken. Bovendien kunnen abonnees alle informatie over tarieven en diensten opvragen in lokale kantoren en communicatiesalons van Beeline.

Aanbevolen: