Hoe Anti-beller-ID Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-beller-ID Uit Te Schakelen?
Hoe Anti-beller-ID Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Anti-beller-ID Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Anti-beller-ID Uit Te Schakelen?
Video: How to Turn Off No Caller ID iPhone (easy fix) 2024, April
Anonim

Beller-ID is een dienst die wordt geleverd aan mobiele abonnees, zodat wanneer ze bellen, hun telefoonnummer niet wordt geïdentificeerd door de telefoon van de beller. De beschikbaarheid van het verbinden en verbreken van deze dienst moet worden gecontroleerd bij de mobiele operator.

Hoe anti-beller-ID uit te schakelen?
Hoe anti-beller-ID uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van je mobiele provider en ga naar de sectie aanvullende diensten. Selecteer "Beller-ID" in de lijst en bekijk de code om deze service te verbreken. Dit kan een speciaal verzoeknummer zijn, een oproepnummer of een nummer voor het verzenden van SMS met bepaalde inhoud.

Stap 2

Gebruik de volgende links volgens welke mobiele operator uw telefoonnummer wordt bediend door: https://www.mts.ru/services/direction_calls/definition_number/ - voor MTS, https://mobile.beeline.ru/msk/services / service.wbp?id=f7515526-8423-41af-a2e2-e7b846df0f79 - voor Beeline-abonnees, https://moscow.megafon.ru/services/base/service45.htm - voor Megafon. Zorg er ook voor voordat u deactiveert dat de service volledig is geactiveerd en niet voor een bepaald aantal oproepen.

Stap 3

Configureer in het oproepmenu van uw telefoon de deactivering van de anti-oproep-ID-functie. Houd er rekening mee dat dit niet voldoende is om de levering van de dienst volledig te deactiveren, alleen wanneer u een oproep verzendt, wordt uw nummer weergegeven op het telefoonscherm van de abonnee die u belt. Dit werkt ook niet op alle telefoons en is niet van toepassing op alle mobiele operators.

Stap 4

Om de instellingen voor het in- en uitschakelen van deze service te verduidelijken, kunt u ook de documentatie van uw simkaart bekijken of de technische ondersteuningsdienst bellen, dit is vooral handig als u geen toegang tot internet hebt. Voor Beeline-abonnees is dit 0611, voor Megafon - 0500 (of 555, afhankelijk van de regio van uw locatie), en om contact op te nemen met de technische ondersteuning van MTS is het beter om internet te gebruiken, aangezien het menu volledig automatisch is.

Aanbevolen: