Hoe Foto's Van Een Camera Naar Een Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Een Camera Naar Een Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Een Camera Naar Een Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Een Camera Naar Een Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Een Camera Naar Een Computer Over Te Zetten
Video: The Quickest Way to Transfer Pics and Video from Camera to Computer 2024, April
Anonim

Werken met foto's is leuk. Maar voordat u afbeeldingen gaat bewerken, moet u ze van de camera naar uw computer overbrengen.

Hoe foto's van een camera naar een computer over te zetten
Hoe foto's van een camera naar een computer over te zetten

Het is nodig

  • - digitale camera;
  • - Persoonlijke computer;
  • - kaartlezer;
  • - USB-kabel;
  • - een flashkaart met een foto.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om afbeeldingen die met een digitale camera zijn gemaakt op uw computer op te slaan. De eerste is gebaseerd op het werken met de software die bij de camera wordt geleverd, die bij de aankoop wordt meegeleverd. Bekijk de verpakking goed. Het moet een schijf bevatten met een programma dat op een computer moet worden geïnstalleerd om verder met afbeeldingen te werken. Plaats de schijf in het station, wacht tot het downloaden begint, het zou automatisch moeten starten, ga akkoord met alle voorgestelde punten en wacht tot de wizard klaar is.

Stap 2

Start je computer opnieuw op. Gebruik vervolgens de USB-kabel om de camera op de computer aan te sluiten en ga aan de slag volgens de aanwijzingen van het programma.

Stap 3

U kunt een andere methode gebruiken, het is veel gemakkelijker. Sluit met behulp van de meegeleverde USB-kabel de computer en de camera aan, die na het aansluiten in de bedrijfsmodus (aan/uit-knop) of kijkmodus moet worden geschakeld. Bij de eerste download naar de computer zal het u informeren over de ontdekking van een nieuw apparaat en aanbieden om het te installeren. Sta deze actie toe en wacht tot de configuratiewizard is voltooid en de vereiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Soms is het voor een juiste werking nodig om de "unit" opnieuw op te starten.

Stap 4

Koppel de camera los en start uw computer opnieuw op. Zet vervolgens de camera weer aan. Het wordt op uw computer geopend als een verwisselbare schijf. Open de map met de afbeeldingen, selecteer degene die je nodig hebt, kopieer (klik met de rechtermuisknop) en plak ze in een vooraf voorbereide map op je harde schijf, of voeg ze toe aan een bestaande map. Om te voorkomen dat foto's uw digitale camera verstoppen, selecteert u bij het opslaan op uw computer de optie "knippen" in plaats van "kopiëren".

Stap 5

Als de mogelijkheden het echter toelaten, kunt u het doen zonder een kabel aan te sluiten en software te installeren. Je hebt alleen een kaartlezer nodig, deze sluit je aan op je computer en kopieer de foto zoals eerder beschreven. Als de computer of laptop een slot heeft voor een flashkaart, zijn de acties met afbeeldingen vergelijkbaar met de vorige: open een map - selecteer - kopieer - sla op.

Aanbevolen: