Garmin-kaarten Op Uw Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Garmin-kaarten Op Uw Telefoon Installeren
Garmin-kaarten Op Uw Telefoon Installeren

Video: Garmin-kaarten Op Uw Telefoon Installeren

Video: Garmin-kaarten Op Uw Telefoon Installeren
Video: How to install a new map on a Garmin Device 2024, April
Anonim

De moderne wereld zit vol met vele technische innovaties die het mogelijk maken om het leven van een persoon op alle mogelijke manieren gemakkelijker te maken. Een van die ontwikkelingen is GPS-satellietnavigatie, die via Garmin's kaartsoftware op een mobiele telefoon kan worden geïnstalleerd. Als gevolg hiervan kan uw apparaat de functies van de GPS-ontvanger verwerven.

Garmin-kaarten op uw telefoon installeren
Garmin-kaarten op uw telefoon installeren

instructies:

Stap 1

Download de Garmin Mobile XT-software die kan worden gedownload van de website van de ontwikkelaar op https://www.garmin.com. Kies de versie van de app die bij jouw telefoon past. Zoek op internet naar Garmin Unlock Generator v1.5, waarmee de gedownloade applicatie en kaarten van het gebied worden ontgrendeld.

Stap 2

Sluit de telefoon aan op de computer in de modus "Gegevensoverdracht". Installeer de gedownloade programma's in volgorde op het apparaat. Controleer het telefoonmenu voor geïnstalleerde applicaties. Ga naar de map "X: / Garmin / Apps / Symbian / RES " en voer het bestand GarminMobileXT. SIS uit om de software-installatie te voltooien.

Stap 3

Koppel uw telefoon los van uw computer en start de Garmin XT-software. Ga naar het menu "Extra", selecteer "Instellingen" - "Over het systeem". Herschrijf de code naast de "Card ID", waarmee het programma en de kaarten van het gebied worden ontgrendeld. Sluit de applicatie.

Stap 4

Start Garmin Unlock Generator v1.5 en voer Card ID in het bovenste veld van het programma in, klik vervolgens op de knop Genereer en sla de resulterende code op in het sw.unl-tekstbestand. Kopieer dit document naar de hoofdmap van de Garmin XT software.

Stap 5

Zoek op internet naar Garmin-kaarten met de.img-extensie en download ze naar uw computer, waarbij u de FID-code apart opslaat of herschrijft. Hernoem het bestand naar Gmapsupp.img, Gmapsup2.img of Gmapprom.img en sla het op uw telefoon op. Start de Garmin Unlock Generator v1.5 applicatie en volg de bovenstaande procedure.

Stap 6

Nadat u op de knop "Genereren" hebt gedrukt, moet u een inscriptie onderaan het venster selecteren en de FID-code van de kaart invoeren. Genereer de code opnieuw en sla deze op in een bestand met de extensie.unl en een naam die lijkt op de kaart. Kopieer het bestand naar uw Garmin XT-hoofdmap.

Stap 7

Start de Garmin-kaart op uw telefoon om de functionaliteit te testen. Dan kunt u optimaal genieten van de navigatie.

Aanbevolen: