Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar MTS
Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar MTS

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar MTS
Video: Hoe 'gratis' is roaming vanaf nu? | NOS op 3 2024, Mei
Anonim

Met behulp van de diensten van sommige sites kunt u een gratis sms-bericht verzenden als abonnee van het netwerk van elke mobiele operator, inclusief MTS. Dit is vooral het geval wanneer er geen geld op de persoonlijke rekening staat.

Hoe stuur je een gratis sms naar MTS
Hoe stuur je een gratis sms naar MTS

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Open de hoofdpagina van de officiële MTS-website. Selecteer uw regio in de vervolgkeuzelijst. Open het tabblad "Berichten". Volg in het venster dat verschijnt de link "SMS/MMS verzenden vanaf de site".

Stap 2

Vul de hoofdvelden van het ingediende formulier in. Voer uw telefoonnummer in dat is geregistreerd bij MTS en het nummer van de ontvanger in het opgegeven formaat. Het moet ook eigendom zijn van MTS.

Stap 3

Schrijf dan direct de tekst van het bericht zelf. Houd er rekening mee dat het maximale aantal tekens niet meer dan honderdveertig tekens mag zijn. Daarnaast kunt u in dit venster extra opties selecteren: "Automatische transliteratie", "SMS-Secret", "SMS-Express", "SMS-Calendar" en "SMS-Group". Informatie die de essentie van deze services onthult, verschijnt nadat u er een hebt geselecteerd.

Stap 4

Bevestig dat je geen robot bent door de juiste taak onderaan de pagina te voltooien. Klik volgende.

Stap 5

Daarna wordt er een sms-bericht met een bevestigingscode naar je telefoon gestuurd. Plak het in de juiste regel van de sitepagina en klik op de knop "Verzenden".

Stap 6

Houd er rekening mee dat als de optie "Verbied het ontvangen van informatieve sms-berichten van de MTS-website" op uw telefoon is geïnstalleerd, het bericht met de bevestigingscode niet bij u wordt afgeleverd. Daarom kunt u geen gebruik maken van de service "Gratis sms-berichten verzenden vanaf de site".

Stap 7

Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van sites die bemiddelingsdiensten aanbieden om de mogelijkheid te bieden om gratis sms-berichten te verzenden in het MTS-netwerk. Een dergelijke bron kan bijvoorbeeld zijn "Stuur gratis sms naar MTS, Megafon, Beeline, Tele2". Nadat u het hebt ingevoerd en de juiste link hebt gekozen, bevindt u zich nog steeds op de pagina van de officiële MTS-website in de sectie: "Sms / mms verzenden vanaf de website".

Aanbevolen: