Hoe Het Microfoongeluid Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Microfoongeluid Te Verbeteren
Hoe Het Microfoongeluid Te Verbeteren

Video: Hoe Het Microfoongeluid Te Verbeteren

Video: Hoe Het Microfoongeluid Te Verbeteren
Video: BETER GELUID UIT JOUW MICROFOON! 2024, Mei
Anonim

Dankzij de ingebouwde microfoons kun je deelnemen aan conferenties en videochats met MSN Messenger en andere soortgelijke instant messaging-applicaties. Na het installeren van de microon moet je de juiste audio-instellingen opgeven. Vooral die laatste zijn moeilijk. Gelukkig heeft MSN Messenger een gebruiksvriendelijke "Tuning Wizard" om je te helpen de kwaliteit van je microfoon te verbeteren.

Hoe het microfoongeluid te verbeteren
Hoe het microfoongeluid te verbeteren

Noodzakelijk

  • - Microfoon;
  • - computer;
  • - MSN Messenger.

instructies:

Stap 1

Start MSN Messenger door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad of selecteer het in het menu Start in de lijst met programma's op uw systeem. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen. Wacht terwijl het programma je profiel downloadt.

Stap 2

Selecteer "Tools" in het menu en ga vervolgens naar "Audio / Video Tuning Wizard". Voer het uit door op de knop "Volgende" te klikken in het dialoogvenster dat verschijnt. Specificeer uw microfoonmodel in de vervolgkeuzelijst en klik op "Volgende".

Stap 3

Pas de geluidskwaliteit van de microfoon aan. Om dit te doen, verplaatst u de microfoon 3-5 cm van u af en wijzigt u de weergegeven instellingen totdat het gevoeligheidsniveau van de microfoon de middelste markering bereikt. Spreek desgevraagd in de microfoon en blijf hem bewegen totdat u tevreden bent met het resultaat. Druk na het voltooien van de instellingen op de knop "Volgende" en vervolgens op "Voltooien". Als de microfoon te dicht bij je gezicht staat, klinkt je stem te hard voor de gesprekspartner, en als het ver weg is, is de kans groot dat hij je gewoon niet hoort. Klik na het voltooien van de kalibratie op Volgende.

Stap 4

Selecteer uw geluidssysteem in de lijst die wordt geopend en ga naar het gedeelte "Speaker Testing". Verplaats hier de audioschuifregelaar omhoog of omlaag om de geluidskwaliteit van uw luidsprekers aan te passen. Druk op de "Stop"-toets om het testen te beëindigen. De microfoon is nu volledig geconfigureerd en klaar voor gebruik.

Stap 5

Test de kwaliteit van de microfoon in communicatie. Bel hiervoor een vriend en vraag hem hoe goed hij je hoort. Bij de minste storing moet u terugkeren naar het instellingenmenu en de geluidsinstellingen wijzigen totdat de gesprekspartner u duidelijk en luid hoort.

Aanbevolen: